sâmbătă, 26 martie 2011

Gânduri de vreme bună...

Ieri am ieșit în parc cu rolele și, sincer, îmi era dor să fac asta. M-am plimbat până am făcut răni la picioare, chiar dacă, tot sincer, de răni nu-mi era dor.  Mi-am dat încă o dată seama, ca în fiecare moment când revin în natură, că ar trebui să învăț să comunic mai bine cu ea, mai bine decât în prezent și mai mult. Chiar dacă sunt unul dintre oamenii care n-au rupt niciodată legătura cu natura, îmi doresc să fiu tot mai aproape de ea.

Astfel, s-au născut multe planuri pentru primăvara, vara, dar și pentru toamna ce urmează. De la plantat copaci, în așa fel încât să contribui și eu la existența comorii naturale din jur, până la plimbări mai dese, mai diverse, în fel și fel de locuri pline de bunătatea naturii.

Tot așa, intenționez ca în cel mai scurt timp posibil să-mi achiziționez și o bicicletă, acesta urmând să-mi fie ajutorul de nădejde în micile escapade pe care intenționez să le fac prin afara Bucureștiului sau pur și simplu prin parcurile capitalei. Și totuși, poate nu mă opresc doar la atât, tot bicicleta putând fi mijlocul prin intermediul căruia să mă pot deplasa într-un mod facil într-o capitală tot mai aglomerată și mai poluată.

Revenind la vremea frumoasă de zilele astea, vă recomand cu căldură să faceți o escapadă în natură. Cu siguranță vă veți simți minunat. Plimbare plăcută!

2 comentarii:

florin ghituica spunea...

Ce ma bucur ca-ntelegi prietenia care exista intre om si natura ! Iti sugerez sa dezvolti aceasta prietenie in paralel cu cineva care-ti poate spune mai multe despre natura si cum face natura sa aiba o existenta comuna cu omul . Un amic care are o casuta intr-o zona rustica poate insemna o binecuvantare si prilejul de recreere dupa care ravnesc atatia locuitori ai marilor orase . Atata vreme cat exista o mica posibilitate foloseste-te si exploateaz-o la maxim . Comunica cu toti aceia care-ti arata prietenie si vei avea satisfactia deplina a faptului ca ai reusit sa te simti bine . Un om devine nefericit sau fericit in functie de deciziile pe care le ia in anume imprejurari , si eu cred ca ai inceput sa iei decizii bune prin aceea ca privesti si in afara citadinului zilnic,gandindu-te ce si cum sa faci sa simti mediul natural de care esti lipsit .Este in firea omului sa faca o legatura cu forta datatoare de viata a naturii.

Abecedar spunea...

Mai asa este. O escapada intotdeauna te binedispune. Eu am fost in acest sfrasit de saptamana la Brasov. Am umblat de dimineata pana seara( ma dureau genunchii de deabia mai stateam in picioare). Dar felul in care m-am simtit, e nemaipomenit...Iubeste natura, caci e anu te va dezamagii niciodata !

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki