miercuri, 23 martie 2011

Prima aeronavă Tarom & SkyTeam

La data de 7 Mai 2008 compania Tarom semnează Acordul de Pre-Aderare la Alianța SkyTeam, urmând ca la numai 18 luni distanță să devină membru cu drepturi depline al acesteia, aderarea, în totalitate, făcându-se pe 25 Iunie 2010.  Astfel, Tarom devine membru al uneia dintre cele mai importante alianțe de companii aeriene din lume, oferind clienților săi o serie de noi avantaje.

Ieri, la nici un an de la intrarea în SkyTeam, Tarom își încântă partenerii alianței, dar mai ales pasagerii, cu prima aeronavă purtând însemnele alianței și ale companiei, un Boeing 737-700 botezat „Brăila”.Despre SkyTeam

SkyTeam este cea de-a doua mare alianță internațională din lume, ce oferă pasagerilor membrilor săi acces la o rețea lărgită de destinații, mai multe frecvenţe şi conexiuni. Înscriindu-se în programul de fidelizare SkyTeam, pasagerii pot acumula şi utiliza mile, efectuând zboruri cu oricare dintre companiile membre.

SkyTeam oferă celor 395 de milioane de pasageri transportaţi un sistem global de peste 13000 zboruri zilnice către 898 de destinaţii, în 169 de țări și acces la peste 415 lounge-uri din aeroporturile lumii.

Companiile aeriene membre SkyTeam sunt: Aeroflot, Aeromexico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air, Tarom şi Vietnam Airlines.

În iunie 2010, SkyTeam aniversează 10 ani de activitate.

Pentru versiunea în limba engleză, apăsați aici!

1 comentarii:

ghituica spunea...

O lupta pentru supravietuire si nu neaparat o reusita de busines . In vremea actuala este greu de crezut cat de eficienta este o companie aeriana ; dar fara companiile aeriene ne-ntoarcem in epoca de piatra ....

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki