vineri, 11 martie 2011

O primăvară minunată!

E minunat când întânlești oameni pozitivi, persoane care dincolo de faptul că sunt foarte de treabă, îți transmit și multă energie care te face să fii mai puternic, mai vesel, mai indiferent la tot ceea ce este nepotrivit în jurul tău, astfel trăind în armonie. La fel mi s-a întâmplat și mie ieri!

Poate că de asta avem nevoie mai mult, noi românii, de energie pozitivă, de o viziune mai plăcută asupra vieții, indiferent de câte neplăceri ne-ar oferi ea, care până la urmă fac parte din picanteriile existenței noastre și fără de care, cu siguranță, ne-am plictisi teribil.

Indicat ar fi să găsim ceva pozitiv în orice, să învățăm să extragem partea bună din fiecare „dezastru”, fără a ne crampona în tot felul de aspecte ce nu fac decât să ne transforme în niște oameni care se plâng tot timpul, fără a vedea partea plină a paharului, în niște izvoare de venin.

Așadar, haideți să zâmbim mai mult, să ne bucurăm de fiecare picătură de soare, de viață! Să nu ne plângem dacă afară plouă, ci să ieșim să ne plimbăm prin ploaie, nostalgici, regăsindu-ne pe noi înșine, pe noi care ne-am pierdut și care, poate, nu mai suntem cei de altădată.

O primăvară minunată!


0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki