luni, 28 martie 2011

PSI România, încotro?

Nu am să reiau în totalitate povestea spargeri site-ului celor de la Total Gay pentru că au făcut-o alții, printre care aș putea să-i enumăr pe cei de la Dark Q (detalii aici) și pe cei de la Știri Gay (detalii aici), care au surprins foarte bine momentul.
(e indicat să citiți materialele de pe respectivele site-uri înainte de a continua să lecturați actuala postare)


Alte link-uri relevante despre PSI România


Totuși, nu pot să nu-mi expun dezamăgirea vis-a-vis de această campanie de marketing care, din punctul meu de vedere, nu poate aduce decât un mare deserviciu imaginii gay-ilor din România și nu numai.

Poate că dacă în mod izolat privim această acțiune ca fiind parte din jocul pe care aceștia l-au început, stimulând astfel concurenții în găsirea „eroului Alex”, ar fi un lucru bun. Însă, per ansamblu, privite lucrurile atent, nu pot decât să cred că ne-o facem cu mâna nostră. Stimulăm chiar noi atitudini homofobe, aducem în centrul atenției niște scenarii negative, diversioniste, care n-ar trebui să existe și, totodată, dăm idei tâmpite unora cărora nu mult le trebuie să pună în aplicare ceva similar.

Am speranța că, în viitor, nimeni nu va recurge la astfel de acțiuni, iar dacă se va întâmpla vreodată, PSI România va purta pe umeri o mică povară, fără doar și poate.

De asemeni, trebuie să recunosc că primul meu instinct, atunci când am văzut respectivul site (antigay.ro), a fost de a sesiza PARCHETUL cu privire la existența cuiva care instigă la ură și discriminare, înainte de așa-zisa spargere a site-ului Total Gay, moment în care mi-am dat seama că ceva e în neregulă, toate detaliile indicând că este vorba despre o campanie neinspirată.

Vă dați seama cât de penibil ar fi fost să fac o sesizare la PARCHET? Ce-ar fi zis procurorii de acolo? 


Alte articole relevante referitoare la PSI România:

5 comentarii:

florin ghituica spunea...

Tu ai dreptate si te apreciez pentru onestitatea ta . Ce sa-i faci daca nu toti gandesc asa !? Asta este situatia ! Proasta sau buna inspiratia lor , lucru cert este ca si-au dat acceptul mai multi pana sa se mascheze o actiune gen antigay . Suna mai degraba a umor sec englezesc . Cand te gandesti ca sarise-ra atatia ca arsi si eu cautam sa-i impac cu raul inexistent . Ce situatie comica !

Anonim spunea...

Frate ce imagini ai pus, ca te socheaza.

ce apreciez este ca ai o parere pertinenta si chiar daca lucrurile nu sunt asa cum ar trebui, ai expus totul foarte decent, fara exagerari

Anonim spunea...

pe antigay.ro sunt postari kiar din septembrie ...

Stoicescu A. spunea...

Postările pot fi făcute oricând, nu neapărat în Septembrie, acestea putând fi programate să apară atât la o dată ulterioară, cât și la o dată anterioară. Sunt niște opțiuni de publicare.

Stoicescu A. spunea...

Antigay.ro a fost înregistrat pe data de 07 Martie 2011, conform ROTLD

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki