marți, 5 aprilie 2011

„Cadavru ambulant” la Loto 6/49

Astăzi m-a prostit o prietenă să pun la Loto 6/49, că poate norocu-i prin preajmă și noi trebuie să-l stimulăm, să ne observe cât suntem de „studenți”, cu nevoie de valută multă :))

Intru la o sucursală Loto de pe bulevardul Ștefan cel Mare, mai cu voia mea, mai tras de mânecă, și ce să vezi? O mamaie trecută bine și de vârsta a treia, dacă e posibil așa ceva, își face socoteala numerelor câștigătoare.

Mamaie, actrița noastră principală din acest episod, se chinuie de zori cu jetoanele cu numere, că inspirația i-a pierit de mult, în așa fel încât să fie ea marea câștigătoare de Duminică.

Nu am nimic cu bătrânii, Doamne ferește! Chiar dimpotrivă, multe bunicuțe mi-s dragi și mă înțeleg bine cu ele, însă pe unii oameni nu-i înțeleg deloc. Ce naiba se tot plâng de pensia lor nenorocit de mică, atunci când banii se duc pe bilete la LOTO 6/49?

Spuneți-mi și mie, ce naiba îi mai trebuie babei din poză să câștige la LOTO? Ce dracu să mai facă ea cu banii la vârsta ei? Se pare că unii nu se satură niciodată...

Și dacă tot am adus vorba de Loto 6/49, trebuie neapărat să vă amintiți clipul următor:


P.S. Dacă am fost rău, îmi cer scuze, dar parcă unele lucruri nu le înțeleg prea bine.

6 comentarii:

Anonim spunea...

multi batrani joaca poate din obisnuinta, unii mai spera ca vor castiga, poate pentru copii lor daca lor nu le mai este nevoie :P

florin ghituica spunea...

Eu stiu alta explicatie care mi se pare mai valabila ; si chiar am sa spun doua probabilitati ;
1.se spune ca la agentiile loto este locul unde oamenii se duc periodic sa plateasca impozitul pe PROSTIE ! Cu cat aceasta este mai mare , si costurile devin mai mari .
2. probabilitatea de a castiga la loto este cu mult mai redusa decat aceea de a te lovi un meteorit cand mergi pe trotuar . Cu alte cuvinte sunt sanse mai mari sa fii lovit de un meteorit decat sa castigi la loto .

Anonim spunea...

Probabil cumpara speranta, speranta pentru o batranete linistita, speranta ca isi va permite medicamentele, speranta ca la final are o groapa si un preot care sa arunce o mana de pamant peste un om care a sperat, a sperat sa moara bine daca de trait s-a inselat.
Eu simt in acest articol discriminare pe varsta, imi pare ca se sugereaza o limitare a unor drepturi doar pentru ca are o varsta. Poate trebuia impuscata baba, hoasca ca ii scade sansele la loto unui pusti cu buci ca o portocala. Pustiul are drepturi ea trebuie sa moara, sa dispara chiar acum.

Stoicescu A. spunea...

Eu zic că ai făcut o interpretare extremistă a articolului. Nu am vrut sub nicio formă să fac vreun fel de discriminare, dar am spus clar că eu nu-i văd locul acolo în condițiile în care oamenii ăștia spun că nu au ce mânca, și crede-mă că mi-e milă de ei. Totuși, un bilet la LOTO, în varianta cea mai simplă este echivalentul a 5 pâini.

Anonim spunea...

cred ca si batrinii au o sansa in viata ,citeodata reusesc cu toate cai compatimesc ei au vut grija noastra astai tara asta dar ;;;;TREZITIVA ROMINI;;;;;;

Erauler spunea...

pentru Florin Ghituica - spui ca sunt sanse maimari sa fii lovit de meteorit decat sa castigi la loto, ok, cati meteoriti au lovit oameni in ultima suta de ani ?.Vorbiti aiurea ca sa va aflati in treaba.Tatal meu a castigat in 1993, un vecin de-al parintilor mei a castigat un milion si ceva de dolari, cel mai bun prieten al unei cunostinte a castigat 2 milioane patru sute de mii de dolari(echivalent).Daca voi nu credeti ceva nu inseamna ca asa si este.Mai aud guri spunand cu mare nervozitate faptul ca la loto romania este o marsavie.Sunt vorbe goale complet lipsite de consistenta.Din cei care joaca, un procent foarte mic se si alege cu ceva, si evident ca unul si mai mic se alege cu un premiu mai mare, dar asta e normal si natural sa fie asa.Eu am castigat de mai multe ori sume mici(4 numere), daca este sa ma ajunga notrocul pe parcursul vietii mele atunci apuc si eu sa ma bucur, daca nu, nu.Cu totii avem viata pe o cale care se va intersecta cu norocul, din pacate pentru unii, punctul 0 este dupa inchiderea vietii...:)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki