miercuri, 13 aprilie 2011

Campanie PSI România - Orientarea Sexuală

Începând de ieri, pe străzile din București, dar și din alte orașe din România, se desfășoară cea mai mare și mai frumoasă campanie de sensibilizare și conștientizare a opiniei publice cu privire la faptul că orientarea sexuală nu este o boală sau o alegere, ci pur și simplu unii așa se nasc, să simtă diferit. Nimic mai mult!

Campania este desfășurată de către PSI România prin programul „Eu sunt!Tu?”


12 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant! Mai ca nu imi vine sa cred!

Stoicescu A. spunea...

DA! Este de necrezut, dar o campanie excelentă!

Camelia Bucur spunea...

wow:o
încep să se mişte rotiţe...:D

Stoicescu A. spunea...

Ar fi fost și cazul. :P
Va fi un succes, dacă nu a început să fie deja.

Abecedar spunea...

Salut. Despre asta am vrut sa scriu si eu pe blog..Am facut o poza in zona Unirii. Am ramas surprins placut. Tot inainte cu ideile bune !

Ruza Buburuza spunea...

Buna campanie, frumos afis
JOS PALARIA

Diana spunea...

Mi se par ok astfel de campanii, însă dpd meu de vedere ascoierea dintre gay și copilul mic nu prea are legătură.Era mult mai bine dacă imaginea ar fi fost alta.
Am mai văzut ceva legat de acest afiș pe un blog ortodox - din întâmplare așa cum am descoperit și blogul tău - iar părerile nu erau tocmai bune.Am rămas foarte surprinsă, numai comentarii legate de pedepse, iad...dar na dacă doar la nivelul acesta ne situăm, la nivel de basm și de fabulos nu mă mir.
Cred că unii oameni (ca de altfel și eu aveam această imagine) când se gândesc la gay au imaginea unui x prezentator de la o y emisiune care are un stil mai excentric de a se îmbrăca și care folosește anumite expresii în vorbirea curentă.Cred că voi ar trebui să le demonstrați celorlalți că vă încadrați în ceea ce ei consideră normalitate.Ar trbui să le arătați celorlalți că sunteți decenți, vă comportați normal, vă îmbrăcați ca bărbații, respectați normele și valorile acestei societăți, însă CA FIECARE DINTRE NOI simțiți, iubiți în mod diferit, sunteți o individualitate!

Anonim spunea...

Ma bucur ca ai validat :) commu' meu.In schimb pe blogul despre care vb mai sus nu exista acel comm'.L-au sters.Poate pentru ca am cam sifonat intr-un fel imaginea crestinilor, insa proprietarul blogului cred ca stie fb despre ce am vb si erau lucruri adevarate, fapte istorice care chiar s-au intamplat...dar de ce sa nu lasam lumea sa continue in prostia ei?
Probabil ca am fost un fel de dracusor care s-a infiltrat pe acolo, insa am incercat sa le ofer acelor persoane si o alta perspectiva asupra religiei.

Stoicescu A. spunea...

@Diana

Marea majoritatea a gay-iilor nu se îmbracă în femeie, nu sunt travestiți, iar dacă unii o fac, o fac doar câteodată, mai mult de show, nimic mai mult.

Ce se vede pe stradă la parada nu este neapărat reprezentativ.

Sunt niște preconcepții greșite.

Și noi respectăm în linii mari multe valori ale societății, dar avem dreptul să nu fim dreptul în totalitate, cum ar fi excesul de religie în viața noastră. Începe să devină ca o sectă extremistă creștinismul ăsta, și asta nu e bine.

Campania este bine inspirată. Nu văd marea problemă. Nimeni nu s-a folosit de bebeluș. Poza era deja făcută, iar cei de la firmă au cumpărat-o de pe net de la un site specializat.

Și da, mesajul este unul puternic, adevărat: nu alegem să fim gay, nu este o boală să fii gay. Aici deranjează!

Stoicescu A. spunea...

@hypathya


Atâta timp cât lumea are păreri pertinente, fără înjurături (cu toate că și pe astea le postez câteodată), comentariile nu vor fi cenzurate niciodată.

Alexandru Ioan Cuza spunea...

Sper din tot sufletul ca aceasta campanie nu este facuta de PSI Romania. Daca este facuta de ei, imi voi dedica toata energia ca sa-i scot din tara. PSI este o organizatie pentru care am lucrat, care a facut multe lucruri bune in lumea a III-a. Dar, daca se baga in acest subiect... si-au pierdut scopul. N-am nimic impotriva poponarilor, pot sa se futa in cur pana le iese pe gat, atata vreme cat nu-si fac reclama. Si atata vreme cat stau departe de copii. O sa UCID orice nemernic care incearca sa propovaduiasca "pederastria" copilului meu.
Asa este, poponarii nu se nasc asa, nu-s bolnavi, doar sunt perversi. Si asta nu trebuie incurajat.

Stoicescu A. spunea...

Domnule,

Să-i fie rușine PSI-ului dacă a avut angajați oameni așa înguști la minte ca tine. Sper să fie mai atenți când fac angajări.

Și, ca să te liniștesc. Stai fără grijă, noi nu suntem partid pentru a căuta noi adepți. Nimeni nu are scopul ăsta. Să fie clar! Copilul ți-l educi tu, nu ți-l educă alții. Dacă e să simtă să fie gay, e alegerea lui, nu l-a convins cineva.

Pe mine nu m-a convins nimeni să fiu gay și părinții mei mi-au oferit o educație exemplară, doar că eu am simțit altfel.

Și că ne naștem sau nu, asta n-ai de unde să știi. Că m-am născut așa, că este o perversitate sau nu, să fiu homosexual e un drept de-al meu, atâta timp cât nu iau bani de la tine, clar?

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki