vineri, 1 aprilie 2011

Ce a ajuns și sexul ăsta...

Aseară, mergând pe stradă, zăresc un anunț „interesat” și relevant pentru nivelul la care a ajuns țara asta în prezent. Bineînțeles, mă opresc și pozez, ca să am dovada clară.

O domniță prestează sex oral, anal și normal pentru numai 50 de lei. Și tot stau și mă gândesc, ce a ajuns sexul în ziua de azi?! Se vinde la toate colțurile, în condiții demne de lumea a treia, fără nicio evidență a bolilor care pot fi transmise prin aceasta, când prostituția ar putea fi legală și atent supravegheată din punct de vedere medical, al abuzurilor și fiscal, așa cum este normal într-o societate civilizată.

De curând, proiectul privind legalizarea prostituției a fost respins de către Senatul României, primind aviz negativ de la Comisia Juridică, invocându-se valorile familiei și mai puțin elementele juridice care ar împiedica legalizarea celei mai vechi meserii din lume.

Așadar, continuăm să ascundem sub preș problema prostituției, mințindu-ne că România este o țară în care familia și valorile sale reprezintă Crezul Absolut (pe dracu), când realitatea ne arată că 1 din 3 femei sunt abuzate fizic. A naibii de credincios poporul ăsta!!!

Sunt realități cutremurătoare, atât prostituția, cât și fenomenul violenței domestice, dar care nu se văd din fotoliile confortabile ale Parlamentului României. Acestea sunt în strânsă legătură, dar ne facem că nu le vedem, ca și cum nu ar exista.

România, te iubesc!

6 comentarii:

Nymphetamine spunea...

Doamne cat de bine ai punctat!

Vali spunea...

Anunturile de acel gen sunt la ordinea zilei in toaletele institutiilor si magazinelor mari din Bucuresti de multi ani.Am observat ca s-au 'extins' si la statiile de metrou :))

Stoicescu A. spunea...

E tragic că s-a ajuns să fie chiar peste tot astfel de anunțuri.

Problema mea nu e prostituția în sine, ci faptul că ăștia nu o legalizează, astfel totul fiind sub strictă supraveghere și încasându-se ceva bani la buget, considerabil.

Am făcut un studiu în urmă cu un an la Criminologie, iar Germania, Olanda și alte țări aveau încasări impresionante din prostituție.

Țin mine, încasările din prostituție din Germania erau cât bugetul nu știu cărui minister din România, anul trecut.

Diana spunea...

...ce e mai tragic este faptul că multe fete sunt obligate să se prostitueze.La noi și dacă s-ar legaliza tot ar exista excepții de la regulă.

Anonim spunea...

interesante cazurile voastre
vreau sa adaug ca ar fi ft bn daca s-ar legaliza si pe la noi aceasta eu as fi ft deakord din punct de vedere medikal...o zic doar din cauza ca un prieten ft bun de al meu a luat hiv de la o prostituata si din pacate s-a sinucis la frageda varsta de 23 de ani deci e dragic si acest artikol ar fi bn sa fie un exemplu bun pt multi barbati acre mai dau tarcoale pe laDOMNILOR PARLAMENTARI cesta este numai un kaz....dar va dati seama cate cazuri similare sunt in la asta dc nuh va mai ganditi?
cu respec SONIA

Alex (admin) spunea...

Sonia, îmi pare foarte rău să aud că un prieten de-al tău s-a sinucis așa de tânăr doar pentru că avea HIV.

Nu este ușor, mai ales că știu din faptul am și eu un prieten care se luptă cu acest virus, însă viața lui se desfășoară oarecum normal, fără prea multe schimbări, exceptând pastilele pe care trebuie să le ia. La fel, dorea și el să se sinucidă, însă până la urmă a luat decizia justă, aceea de a lupta.

Problemele sunt multe, cei care să le înțeleagă sunt puțini.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki