miercuri, 20 aprilie 2011

Cristian Branea la B1-TV (video HD)

Cristian Branea, managerul de proiect al campaniei despre care am scris aici, a fost invitat în urmă cu jumătate de oră la B1-TV, unde a avut o prestație de care, personal, sunt foarte mulțumit.

Cu alte cuvinte, chiar dacă toți invitații o țineau pe-a lor, Cristian a reușit să vină cu argumente solide, în ciuda faptului că, în momentul în care adevărul era clar de partea lui, unii din invitați schimbau subiectul spunând că nu vor să intre în detalii. 

De asemeni, apreciez cum Cristian Branea a dat lecții de psihologie doamnei psiholog din platou. Bravo, domnule Branea!


De reținut ce a punctat Cristi, să le amintim la rândul nostru unora care uită realitatea:
„Spațiul public nu este un spațiu religios” Mulțumiri pentru înregistrare lui Robert (www.darkq.net)


7 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo Cristian Branea! Sperăm că o să avem pers cu capul pe umeri,care pot ţine un discurs liber,coerent şi nu în ultimul rând un discurs care să protejeze comunitatea LGBT.

Anonim spunea...

Interesanta dezbaterea.
Comentariul pe care l-am facut la acel articol asemanator a fost inainte de vizualizarea acestui filmulet, si a fost legat mai mult de psihologie.
Este adevarat ca problema identitatii de gen este studiata atat de psihologie cat si de neurologie etc. si este o problema nou aparuta si putin studiata.
Cum am spus intr-un alt comm o sa caut articole legate de aceasta tema, avand acces la ele si o sa redau si rezumatul cu autor, an, jurnal pentru ca nu vreau sa vorbesc prostii, ci vreau doar sa informez corect.

Stoicescu A. spunea...

@Hypathya

Mulțumim pentru implicare! Așteptăm materialele.

Anonim spunea...

Ca afisul a fost intentionat sau nu pus in aceasta perioada nu e problema mea insa daca a fost o intentie, probabil a fost una buna intrucat oamenii in perioada aceasta sunt mai sensibili, insa la unii campania are efectul scontat iar la altii nu.
In ceea ce priveste identitatea de gen iarasi nu se stie daca e innascuta sau dobandita.Nu stiu de ce invitatii nu vin cu date clare, cu numele celor care au sustinut ca este innascuta sau dobandita.daca susti un pct de vedere vi cu argumente convingatoare, nu ceva de genul "asa e (pentru ca spune psiholoaga) sau asa spun cercetatorii", care cercetatori??
E o problema totusi delicata homosexualitatea si cred ca este necesar sa vi cu ceva convingator.

Anonim spunea...

moderatoarea e depasita de acest subiect si se baga in discutie fara rost, mai bine ar manca supa cu furculita si parea mai desteapta, "psiholoaga" asta mi se pare foarte subiectiva si cred ca i se trage mai mult dintr-o ura ascunsa pentru barbati gay ( presupun ca a fost parasita de prieten pentru un tip :)) )..my bad daca gresesc, desi nu cred ca tintesc prea departe....si mosu asta...care se crede asa de religios...desi nu cred ca a deschis vreodata biblia, sau cred ca a si uitat sa se mai inchine pentru ca ii sta capul doar la vecina de la 2 si la KFC dupa cum pare...Toata stima si respectul pentru Cristi...eu cred ca ii injuram de mult pe acesti inculti "incuiati" in propia lor lume aberanta si plina de minciuni.

Ume Bloom spunea...

Felicitari lui Cristi Branea pentru ce a facut! Sunt cu totul de acord cu el in ideea ca spatiul public nu este un spatiu religios!

Catre cine ar trebui sa facem petitie pentru ca cei implicati in vandalizarea panoului& afisului sa fie sanctionati? Mi s-ar parea de super-prost gust sa ii lasam in pace. Chiar nu merita! Deloc!
(Kaballa)

Anonim spunea...

Bravo Cristi Branea.....

Noi romanii, ne batem cu pumnul in piept ca suntem un popor credincios(de aici si discriminarea"pacatosilor")...Dar credinta ne invata sa ne iubim pana si dusmanul...Ei (heterosexuali, ca doar ei fac asta) nu sunt cu nimic mai buni decat acei nazisti care pe vremea lui Hitler,au omorat milioane de evrei...Voi cei care ne judecati...Credeti ca asta e voia Domnului, de a nu-i acorda unui om sansa de a trai in pace, de a se exprima liber si de a se afisa (intr-un mod decent) in public...Ne numitzi pe noi fatalai, dar pana la urma voua va este frica. A nu lasa o comunitate sa traiasca in pace, NU E CREDINTA,ESTE LASITATE...Pana la urma Dumnezeu ne judeca si pe noi la fel ca pe voi... (Scz, ca m-am adresat mai mult heterosexualilor, dar am postat acest coment si pe youtube...si am zis ca e bine sa il pun si aici ;)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki