sâmbătă, 9 aprilie 2011

Doi rugbyisti „în același pat”. (video)

Să trăiești în același apartament cu cineva nu este un lucru tocmai ușor. Uneori necesită nervi de oțel și multă toleranță, iar la asta nu ne pricepem extraordinar de bine mulți dintre noi. O demonstrează și următorul material video, realizat pentru o televiziune australiană, în care doi rugbyiști plini de umor (genul acela englezesc) își fac zile amare unul altuia.

Bineînțeles, este vorba despre o simplă parodie a supraviețuirii în doi, mai ales atunci când avem de-a face cu doi bărbați plini de testosteron, așa cum puteți vedea în imaginile ce urmează:


Cei doi actori principali se numesc Beau Ryan (25 ani) și Chris Heighington (28 ani), ambii jucători ai naționalei australiene de rugby „Wests Tigers”.

4 comentarii:

Abecedar spunea...

Din pacate, am mai vazut aceste secvente pe alt blog de profil ? Ce se intampla !?

Stoicescu A. spunea...

Nu trebuie să existe un „din păcate”. Am observat și eu după ce am scris că cineva postase același filmuleț.

Cu siguranță sursa a fost aceeași, iar nouă ni s-a părut interesant subiectul, deci am postat despre asta.

Nu e loc de orgolii în blogosferă. Nu-și au rostul!

Abecedar spunea...

Sunt de acord cu tine, dar "e urat" sa citesti dou bloguri diferite, dar cu aceeasi tematica. Spusesei ca vrei sa scri pe blog mai mult despre tine, sa nu ajunga "un blog cu stiri"...

Stoicescu A. spunea...

Reiterez, orgoliile nu-și au locul aici.

Oricum, nu ai citit pe amândouă blog-urile același lucru. De fapt, pe unul ai și citit (adică aici), pe altul era doar video, atât.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki