marți, 5 aprilie 2011

Gay-ii români frâng sufletele femeilor.

Se știe bine că femeile au o slăbiciune pentru bărbații gay, mai ales atunci când aceștia arată foarte bine. Nu puține sunt cazurile în care femeile se îndrăgostesc de bărbați cărora le plac la rândul lor alți bărbați, chiar dacă acestea știu de orientarea respectivelor „exponate” masculine. În cele ce urmează, lucrurile diferă puțin, însă nu cu foarte mult.

Ethel Booba, o actriță foarte cunoscută din orașul Quezon din Filipine, a făcut o pasiune deosebită pentru un bărbat român arătos. După o relație de aproximativ un an, actrița a descoperit că iubitul său este, de fapt, homosexual.

La aflarea sexualității iubitului, simțindu-se trădată și folosită, actrița a cedat nervos și a încercat să se sinucidă, dând foc apartamentului în care locuia împreună cu iubitul său, românul Marius Miria. Totuși, încercarea de sinucidere a fost sortită eșecului, apartamentul în care locuia cu chirie, într-un hotel de lux, având sistem de detectarea a fumului și de stingere a incendiilor.

Așadar, mare atenție când începeți o relație, fetelor! Să vă asumați de la început riscuri vis-a-vis de sexualitatea partenerului, că nu se știe niciodată. Viața poate fi nedreaptă.

Cum se întâmplă ca mulți gay să fie folosiți de heterosexuali pe interes, sunt și gay care se folosesc de farmecul lor în a-și atinge diverse scopuri, în relații cu femei.

După cum puteți vedea în poză, românașul nostru nu este o piesă de lepădat.
Îl așteptăm cu drag în România! :)))
Noi suntem obișnuiți cu decepțiile, promitem că nu ne vom sinucide! :))

1 comentarii:

Abecedar spunea...

Promit ca si eu nu voi incerca sa ma sinucid...:D

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki