sâmbătă, 2 aprilie 2011

Proiect media. Participi?

Printr-o colaborare între Idei de Gay și Central Casting, vă informez că în perioada imediat următoare vor urma câte anunțuri prin care membri comunității gay sunt invitați să participe la niște proiecte media, în cadrul cărora participanții vor fi remunerați.

Primul proiect la care sunteți invitați să participați este remunerat cu 150 euro/persoană, iar detaliile le aveți în cele ce urmează:

Proiect: Videoclip muzical
Artist: Jay 
Țara de origine: Germania

Rolul vostru:  În acest videoclip veți apărea în două secvențe. Prima, în care va trebui să vă pupați cu un alt băiat, timp în care artistul va trece pe lângă voi și va interpreta un text anti-homofobie. A doua, în care veți apărea alături de un grup de persoane, împreună cu artistul Jay, dezbrăcați complet (cu toții), însă fără a fi vizibile organele genitale sau alte aspecte similare. Scena în care trebuie să apăreți nud dorește să arate că toți oamenii sunt la fel, indiferent alegerile din viața lor, fără vreo tentă de vulgaritate.

Loc filmare: București
Persoane necesare: 2
Remunerație: 150 euro/persoană
Durată:  câteva ore, până la maxim 12 ore.
Altele: mâncarea și apa sunt asigurate gratis
Data limită: Miercuri - 6 Aprilie 2011

În principiu, videoclip va fi difuzat doar în Germania.

Pentru a participa, vă rog să trimiteți un mail, conținând o poză, numărul de telefon și numele vostru, la adresa irina.raducanu@centralcasting.ro 

Rămâneți pe aproape! Săptămâna viitoare vor fi postate datele unui nou proiect. 

3 comentarii:

Anonim spunea...

unde se filmeaza clipul?

Stoicescu A. spunea...

În București.

alex spunea...

Mare pacat ca nu sunt din Bucuresti as fi dorit sa particip doar pt a ajuta comunitatea si de a arata ca suntem oameni ca si cei hetero. Stima si respect echipei care realizeaza acest vidioclip iar pagina mea personala o gasiti la: http://facebook.com/antalalexandru

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki