marți, 19 aprilie 2011

Vogue Club & Cafe - rectificări importante

Vineri - 22 Aprilie 2011 - se deschide un nou club gay-friendly în București. Este vorba despre
  Vogue Club & Cafe 
situat aproape de Piața Romană, în strada Mihai Eminescu nr.89, lângă Teatrul Metropolis.

Din informațiile pe care le dețin, am înțeles că acest club are anexată o cafenea ce va funcționa în regim non-stop, clubul urmând să funcționeze exclusiv în weekend.


Clubul își va deschide porțile, atât publicului gay, cât și heterosexual, începând cu ora 23:00. Intrarea este liberă! 

Zilele ce urmează am să revin cu detalii (nu voi călca niciodată acolo), poate cu un feedback din ceea ce se întâmplă acolo și pentru cei interesați, ceva mai multe poze

Update: 

Am fost contactat de către administratorii clublui și am fost rugat să scot orice cuvânt care are legătură cu comunitatea gay, acest club nedorind să fie asociat ca imagine cu homosexualii. 
Probabil că banii noștrii, totuși, le-ar prinde bine.
Așadar, dacă acest club nu este deloc gay-frienly, ca reacție, eu NU VOI MERGE acolo nici la deschidere și nici cu altă ocazie.  VA FI O ACȚIUNE DE BLAM. 



11 comentarii:

Anonim spunea...

Salut

Nu nu cred ca s-a spus, ca nu avea voie sa intre nici un LGBT, in acel club. Nu stiu de unde ai scos acest lucru, ceea ce ai fost rugat este sa scoti faptul ca acest club nu este adresat comunitatii GAY. Este o diferenta destul de mare intre cele doua lucruri. Daca tin sa iti dau un Exemplu GAIA unde nu este declarat un club Gay dar, 90 % din clienti sunt parte din aceasta comunitate. Nu stiam ca esti asa incisiv, mai ales dupa timpul pentrecut in Poiana

Stoicescu A. spunea...

Sunt foarte incisiv cu cine merită. Scuză-mă, dar ce scrisesem eu era că este „gay-friendly”, iar în momentul în care clubul este promovat printre clienții fostului French Kiss, deci printre gay, să ceri să nu fie nici măcar gay-friendly este o mare eroare.

Eu nu am de gând să mă duc într-un loc unde administratorii cer să fie scos de pe net faptul că e gay-frienly.

Gaia este un club gay-friendly, dacă aș scrie mâine o postare, fac pariu că nu m-ar contacta nimeni să-mi zică să scot aia.

Andrei spunea...

nici eu nu vreau sa mai merg. mi-a trecut tot cheful.

Vlad spunea...

pana si cluburile au ajuns sa fie foarte discrete :))

oricum mi se pare aberant comentariul administratorului avand in vedere ca blogul tau e destinat in principal persoanelor gay (deci nu se pune problema promovarii in randul pers str8 ca un club gay) tu n-ai facut decat sa zici ca o sa se deschida un club mishto si n-o sa fii dat afara daca mergi cu prietenul..

Stoicescu A. spunea...

@Vlad

Problema era că se indexează pe google ca și club gay. Vezi Doamne, vă luăm banii, dar să nu mai spuneți la nimeni. În fine! Să se ducă cine vrea. Eu nu! Tu?

tudor spunea...

Imi amintesc o situatie de acum citeva luni, cind cineva promova de zor o petrecere de revelion pe site-ul gayromeo. l-am intrebat pe omul acela: pot sa ma tin de mina cu prietenul meu la petrecere? mi-a raspuns: nu, pt ca i-ai deranja pe ceilalti clienti. dar mi s-a parut incredibil ca avea tupeul sa ii faca reclama pe romeo. mi-ar placea foarte mult sa nu fie aceeasi situatie in cazul asta.

Cosmin spunea...

Nu am inteles care e legatura intre Poiana Brasov si incisivitate, cumva Poiana e sanatoriu anti-incisivitate si nu stiam noi?

In sfarsit, poate cazul asta ii va face pe altii pe viitor sa se gandeasca de doua ori inainte sa umble cu cioara vopsita.

Cat despre club, citez: "Praful sa se aleaga de ei! Praful si pulberea!"

Am incheiat citatul :P

Stoicescu A. spunea...

@Cosmin

Se pare că ar trebui să fiu incisiv cu toată lumea ca mai apoi să pot să fiu incisiv pe blog :))

Repet. De câte ori este nevoie eu am să fiu fiu critic, fără favoritisme și alte d-astea.

Ceva de genul: Râdem, glumim, dar ne plătim întreținerea la bloc :)))

Anonim spunea...

lipsa etichetei de ''gay friendly'' este, cred eu, in beneficiul nostru, in cazul acestei cafenele... traim totusi in romania. in felul asta pot intra persoane mai discrete.
daca scrie mare pe usa GAY sigur va fi evitata de multi.

Stoicescu A. spunea...

Bine. Și ne vom ascunde o viață ca șobolanii în subsoluri. Cât de frustrat să fii ca să nu ai tupeul să intri într-un club gay-friendly?

Chiar nu mai avem coaie în pantaloni?

Și chiar discret fiind, poți să calci într-un club gay-friendly fără probleme, nu? N-ar trebui să fie considerat instant homosexual, nu? Câți str8 vin în cluburi gay fără probleme, noi avem nu?

Anonim spunea...

In French Kiss eram nelipsita, nu ma gandeam ca daca se vor muta vor fi cu nasul pe sus. Comunitatea Gay le-a facut buzunarul mare

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki