duminică, 15 mai 2011

Urania de la Serviciul Clienți

Ce mă amuză când sunt sunat de către unii care formează numere de telefon la nimereală, punând prefixul rețelei în care au ei enșpe mii de miliarde de minute gratis, încercând să facă mișto de mine prin diverse roluri jucate prost, de care mă prind după prima propoziție.

Așa am pățit și-n seara asta. Am fost sunat de către un dobitoc, cu număr anonim. Răspund, iar individul începe să-mi reproșeze: „Domnule, sunt foarte supărat! Copilul dumneavoastră mi-a vopsit gardul.” 

Bineînțeles, nu e prima dată când unii încearcă faze de genul celei de mai sus cu mine, și mă prind repede despre ce-i vorba, că am experiență. Totuși, cum dracu să-mi spui mie la 22 de ani așa ceva. Vi se pare că aș putea să am un copil îndeajuns de mare încât să-i vopsească cuiva un gard? Hello!

Partea interesantă vine la faza că eu am număr de Cosmote, iar idioții consideră că își consumă din minute. Țeapă! Sunt portat în Orange, așa că îmi cam pare rău pentru ei. Bine, nu chiar! Fraierii își consumă minutele naționale sau creditul, iar pe mine mă bucură faza asta. 

Partea nasolă pentru mine este că am un număr de telefon care din punct de vedere psihologic poate fi foarte ușor format atunci când cineva dorește să sune aiurea. 

Și îmi mai amintesc una din fazele comice, când unul s-a recomandat ca fiind de la Serviciul Clienți Cosmote, iar eu eram în rețeaua Orange. Culmea, dorea să-mi dau toate datele ca pe urmă să-mi spună horoscopul. Când? Într-o Duminică noapte, cam pe la ora 23. Păi în pula mea, cine dracu să te sune de la serviciul clienți Duminică noaptea și să-ți spună horoscopul?  Urania de la Serviciul Clienți, da!

2 comentarii:

Cosmin spunea...

Partea si mai nasoala pentru ei este ca atunci cand suni un numar portat esti avertizat sonor. Probabil ca ei habar nu au ce inseamna bipaitul ala imediat dupa ce formeaza :P

Alex (admin) spunea...

Le ceri prea mult :))))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki