duminică, 8 mai 2011

Cum ne îmbrăcăm primăvara/vara asta?!

Chiar dacă vremea de tot rahatul nu ne permite să fim atât de rebeli pe cât ne-am dori în ceea ce ține de vestimentație și nu numai, atunci când ne îmbrăcăm, putem ține cont de pontul săptămânii oferit de Adina Buzatu.

Totuși, aseară am încercat să fiu și eu ceva mai rebel; și mi-a reușit mai mult decât mi-aș fi dorit. Plouat din cap până în picioare, mocasinii uzi complet... Un peisaj „mirific”.Revenind, cei care interesați de trend-ul sezonului Primăvară / Vară 2011, sunt rugați să citească cele ce urmează:

„Sezonul primăvară – vară 2011 se anunță a fi un sezon plin de culoare. Acest lucru nu îți dă libertatea de a exagera asortând culori vii din cap până în picioare. Este suficient să alegi un singur item, fie cămașă sau pantalon, ca piesă vedetă. Creează un echilibru cromatic prin alăturarea tonurilor neutre de bej-nisip, gri-piatră sau kaki.

Un trend important îl constituie ținutele aparent neglijente, cu aer de artist rebel. Acest look este obținut prin piese cu aspect vintage, sacouri necăptușite din jerse de bumbac, cămăși lejere din batist.

Outfit-ul poate fi completat cu pantofi din piele patinată, din material textil și fița maximă –mocasini din cauciuc tratați special pentru a permite piciorului să respire.
Conceptul de upper casual rămâne soluția potrivită pentru serile petrecute în oraș. Acest concept este reprezentat de alăturarea unor piese clasice cu tendințele sezonului. Spre exemplu , poartă un blazer cu nasturi metalici, o cămașă cu gulere tari cu cravata, dar cu o pereche de pantaloni din bumbac fără dungă. 

Pentru un plus de originalitate, alege o pereche de ciorapi colorați și o batistă imprimata .
Un lucru este clar și pentru acest sezon – se poartă piesele din materiale naturale.”
Sper că puținele sfaturi v-au fost de folos. Că le urmați sau nu, este alegerea voastră. Până la urmă, important e să vă îmbrăcați cum vă simțiți mai bine. Cele de mai sus au fost doar câteva sugestii, în caz că era nevoie de ele.

1 comentarii:

DarkQ spunea...

Era o chestie faina...

"Ce blugi purtam primavara/vara 2011?:

Raspuns:

"Cum ce blugi? Blugii pe care i-am purtat toamna/iarna 2010, normal, nu?"

Toata toata fashion... acu' ma duc la "mol".

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki