sâmbătă, 14 mai 2011

Eveniment IDAHO, București - 17 Mai 2011

După cum bine știți, pe data de 17 Mai a fiecărui an se sărbătorește Ziua Internațională Împotriva Homofobiei și a Transfobiei, această dată fiind aleasă datorită scoaterii homosexualității din lista internațională de clasificare a bolilor a Organizației Mondiale a Sănătății, în anul 1990.


Anul acesta, comunitatea gay din România va fi parte la această sărbătoare printr-o expoziție globală de fotografie, ce se va desfășura în 15 țări, în orașe ca: Strasbourg, Postdam, Liege, Montreal, New York, Sofia, Zagreb, Berlin, Istanbul, București, Bruxelles, Phnom Penh, San Srancisco, Sydney, Chicago și Manila.

Expoziția din România va avea loc Marți - 17 Mai, începând cu ora 19:00, pe terasa „La Blanca” din București, Calea Dorobanți nr. 18, unde sunteți invitați să participați indiferent de orientarea voastră sexuală. De asemeni, evenimentul va fi „presărat” cu muzică live și vin.

Evenimentul este organizat de către Asociația Accept, La Blanca și Stup.Localizare pe hartă „La Blanca”, Calea Dorobanți nr.18, București:


4 comentarii:

The Kiddo spunea...

Ne vedem pe acolo, că vin și eu =) XD

Alex (admin) spunea...

E bine. Te aștept că și eu voi fi. :P

Abecedar spunea...

Am sa ajung si eu pe acolo...Merita vazuta aceasta expozitie !

Kynia spunea...

voi veni si eu cu niste prieteni. cred ca va fi super misto.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki