sâmbătă, 14 mai 2011

Kazaky - I m just a dancer (new single)

După succesul obținut cu melodiile „in the middle” și „love”, dar mai ales prin deja faimosul dans pe tocuri, băieții de la Kazaky revin cu o nouă piesă, numită „i m just a dancer”.

Se pare că frumoșii ucrainieni încep să aibă succes după succes, fiind chemați în tot mai multe țări din Europa, America, dar și Asia. Astfel, îi puteți vedea și pe data de 21 Mai 2011, la Viena, în cadrul „Life Ball”, un eveniment prin care se promovează lupta împotriva virusului HIV și se sărbătorește viața, cât și diversitatea culturală, încă din 1993. (detalii despre eveniment găsiți aici)


Așadar, sper ca noul single al celor de la Kazaky să vă fie pe plac, chiar dacă cel mai de apreciat lucru de la tinerii ucraineni rămâne tot dansul cu care au cucerit în scurt timp un public atât de numeros. Enjoy!

2 comentarii:

The Kiddo spunea...

Dacă o asculți de mai multe ori o să ajungi să-ți placă tot mai mult. =) Meh, e bună, dar primele 2 îmi plac tot mai mult.

Alex (admin) spunea...

Am ascultat-o de câteva ori bune și da, îmi place din ce în ce mai mult. Poate că la început vocea mi se părea puțin ciudată, dar acum e aproape de normal pt mine :)))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki