vineri, 6 mai 2011

The Kiddo, un nou autor pe Idei de Gay

După câteva analize și consultări multiple, am decis ca site-ul Idei de Gay să aducă cititorilor săi un suflu nou. Ceva tânăr, căruia-i merge mintea, e perfecționist și nu în ultimul rând, are ceva de spus . Mulți dintre voi îl cunoașteți din rândurile scrise de el, fiind vorba despre omul din spatele blog-ului Another Gay Kiddo.Probabil că rândurile următoare, ce-i aparțin tânărului coautor, îl descriu pe acesta mai mult decât reușesc eu s-o fac, mult mai mult decât ar îndrăzni alții:

„Dacă viața ar fi fost ușoară, lumea ar fi fost perfectă. Dar așa cum o știm, cu siguranță nu este. De aceea, fiecare trebuie să-și construiască singur calea către fericire. Cheia pentru a reuși este nu de a ținti doar pentru propria fericire, ci și a celorlalți. Gândește pozitiv, împărtășește voie bună, zâmbește fără motiv. Putem schimba lumea cu zâmbete simple și sincere!”


„Viața se pictează după propria voință.”

Ceea ce este de precizat, este faptul că The Kiddo își va păstra blog-ul personal, va scrie și acolo postări, dar va face parte și din conținutul Idei de Gay, cu alte subiecte decât cele abordate pe blog-ul personal. Îi urez bun venit și multă inspirație în a scrie gânduri cât mai libere. 

Așadar, vă invit ca de azi înainte să fiți foarte atenți în stânga postării, acolo unde scrie „Publicat de....” pentru a vedea cine este autorul fiecărui articol.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki