joi, 5 mai 2011

Recomandare: „Transamerica”, la TVR1

Dacă doriți sfârșitul de săptămână să-l petreceți în casă, în fața televizorului, dată fiind ploaia și frigul ce ne irită dispoziția, prin intermediul celor de la Accept România am aflat că Vineri - 6 Mai, începând cu ora 23:10, TVR 1 va difuza filmul "Transamerica".

Descriere:
Filmul prezintă povestea lui Bree, un transsexual care face tot posibilul pentru a-și realiza operația finală prin care să devină femeie. În una din zile Bree primește un telefon prin care află de existența unui fiu, de care anterior nu știa. Bree pleacă urgent la New York pentru a-l elibera pe fiul său, care se afla în pușcărie. Toby, fiul lui Bree, nu știa exact cine este aceasta, dorind doar să scape de ea pentru a ajunge în Los Angeles.
An apariție: 2005
Durată: 103 minute
Opinii culese de pe site-uri: 

Utilizator 1:
„Filmul merită Oscarul fără discuție. Pe alocuri e greu de văzut (sau poate sunt eu mai pudibond)... însă povestea este superbă și este jucat nemaipomenit. Bree face un rol de milioane, eu sincer nu știam dacă e în realitate bărbat sau femeie. Păcat că filmul nu a fost promovat, eu l-am vazut destul de târziu, din întâmplare aproape. Merita un 9.50 făra discuție.”

Utilizator 2:
„Un film cam ciudat, în care este promovată toleranta sexuală. Nu prea mi-a plăcut!”

Utilizator 3:
„Un film bulversant, m-a lăsat cu gura căscată interpretarea Feliciei Huffman, cred că este rolul vieții ei (până acum) și merită un Oscar!...Subiectul filmului este controversat și blamat, fiind vorba despre acei oameni care au "gender identity disorder" sau pe românește, cei care sunt transsexuali. Foarte dur pe-alocuri, cu scene care te șochează și chiar dezgustă, mesajul filmului este clar și străveziu. Vă las plăcerea să îl descoperiți! Merită văzut!”

Utilizator 4:
„Decizii dificile, pe muchie de cuțit ,toleranța naturii umane, acceptarea realității compartamentelor considerate nepotrivite , interpretarea de excepție, fac ca acest film să fie unul reușit, care poate să transmită un puternic mesaj de toleranță”0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki