joi, 12 mai 2011

Voltaj - despre concertul din București (video)

Vă spuneam în urmă cu câteva zile despre concertul celor de la Voltaj, cât și despre oferta de achiziție a unui bilet de categoria a II-a la numai 25 de lei, în loc de 50 de lei (pentru postarea respectivă, click aici). Ați profita de ea? Probabil că nu...

Așadar, nu știu câți dintre voi ați avut inspirația de a vă cumpăra bilete pentru a veni la concert, însă vă pot spune că cei de la Voltaj au demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că sunt cu adevărat deosebiți. Atmosfera a fost incendiară, chiar dacă băieții de la Deepside Deejays, ce ar fi trebuit să facă încălzirea publicului ca și invitați, au cam plictisit publicul prezent ce clar nu era format din pițiponci și pițipoance.


Din momentul în care trupa Voltaj a preluat frâiele distracției, lucrurile au devenit cu adevărat incendiare, publicul s-a ridicat în picioare și a cântat alături de Călin Goia până la ultima melodie, mult aclamată de toți cei umpleau Sala Palatului, fiind vorba despre piesa „20”, cu care formația se identifică.

Horia Brenciu a fost unul dintre invitații foarte bine primiți de către public, reușind să stârnească aplauze nenumărate, atât pentru interpretarea alături de Călin, cât și pentru glumele de bun gust. Și chiar mă uitam câtă priză poate să aibă omul acesta la public, cât talent artistic în interpretările sale. Bravo!

Au mai fost și alte momente frumoase în concert, de fapt, evenimentul per ansamblu a fost foarte frumos, îmbinând rock-ul electronic cu inserții de vioară, saxofon, cât și alte instrumente, prin prezența unora dintre cei mai buni instrumentiști.

În continuare, câteva materiale video scurte de la concert:

Voltaj - Iarna (live) - 11 Mai 2001 - Concert „I wanna be free tour”

Voltaj - Ora de germană (live) - 11 Mai 2001 - Concert „I wanna be free tour”

Voltaj & Horia Brenciu (live) - 11 Mai 2001 - Concert „I wanna be free tour”

1 comentarii:

The Kiddo spunea...

Am fost și eu, după cum bine știi și mi-a plăcut, recunosc. Am dansat, am urlat, am fredonat și m-am distrat. =) Un concert bun, singurele părți nașpa - Deepside Deejays ăia și, zic eu, faptul că nu prea au cântat melodii de pe noul album.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki