marți, 3 mai 2011

Ziua Bărbatului - 5 Mai 2011. Unde, când, cum?!

Luna Mai a acestuia an devine mai agitată ca niciodată. Fie că vorbim de concerte, expoziții, piese de teatru, zile internaționale și nu în ultimul rând, de Gay-Fest-ul organizat de Accept, se pare că Bucureștiul devine tot mai agitat.

Că ați aruncat toți bani pe 1 și 2 Mai la mare sau încă mai dispuneți de resurse financiare, evenimente există pentru fiecare buzunar. Vremea să fie bună cu noi!Astăzi vorbim despre evenimentul cel mai apropiat ca dată de desfășurare, urmând ca pe parcursul zilelor ce urmează să mai scriu și despre altele.

Pe 5 Mai va fi sărbătorită ZIUA BĂRBATULUI. Producătorul de bere Bergenbier nu a uitat nici în acest an de clientul lor principal, BĂRBATUL. Așadar, sunteți așteptați cu toții la o super petrecere masculină, începând cu ora 17:00, alături de Paraziții, Taxi, Anna Lesko și Delia, în Parcul Copilului din București. Harta cu organizarea amplasamentului poate fi găsită aici. Prima ediție a ZILE BĂRBATULUI a fost sărbătorită în urmă cu 5 ani.

De asemeni, pe 5 Mai vor mai avea loc concerte organizate de Bergenbier cu ocazia ZILEI BĂRBATULUI  și în: Alba-Iulia, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Sibiu, Timișoara și Buzău.  Detalii privind amplasarea lor găsiți aici.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki