marți, 7 iunie 2011

De ce s-a despărțit Mister Gay Europe 2011 de iubitul său?!

Dat fiind articolul în care anunțam sfârșitul relației dintre câștigătorul titlului Mister Gay Europe 2011, italianul Giulio Spatola, și fostul său iubit, mexicanul Oscar Lizarraga, am fost contactat de către însăși Giulio, care a dorit să clarifice situația în care se află.

Giulio Spatola mi-a trimis un mail prin care dorește lămurească condițiile în care s-a produs ruptura dintre el și Oscar, a cărui traducere o puteți citi în cele ce urmează:


„Către redacția Idei de Gay
în legătură cu articolul referitor la despărțirea mea de Oscar:

Nu credeam că va trebui să explic public motivele care au cauzat ruptura relației dintre mine și Oscar, însă dat fiind faptul că ați realizat un articol, prefer să zic cum stau lucrurile o dată pentru totdeauna, în așa fel încât să fie limpede acest evenimente neplăcut.

O spun clar, nici concursul Mister Gay Europe, nici EuroPride-ul și nici un alt băiat nu sunt cauza despărțirii în această poveste: s-ar fi întâmplat la fel, chiar dacă nu aș fi fost Mister Gay!

Pur și simplu mi-am dat seama că sentimentul care mă lega de Oscar nu mai este același, astfel am ales să fiu sincer și să-i zic. Acest lucru a dus la despărțirea noastră din această dimineață (Marți, 07 Iunie)

Încâ țin la Oscar și el, deasemenea, ține la mine, nu este ranchiună între noi. A fost o relație frumoasă ce a durat aproape 2 ani și voi fi tot timpul mândru de acest lucru. Doresc tuturor să aibă norocul pe care l-am avut eu și Oscar.

Acum voi profita această singurătate pentru a mă ocupa de RomaEuroPride și pentru a-mi concentra atenția asupra altora evenimente europene. Cred că este modul cel mai bun pentru a trece peste această perioadă a vieții mele.

Sper că am răspuns tuturor curiozităților voastre.

Un salut călduros,
Giulio Spatola
Mister Gay Europe 2010/2011”


1 comentarii:

florin spunea...

deci relatia s-a incheiat exsact in dimineata zilei de marti! stiam eu! deci nu degeaba se spune "marti, 3 ceasuri rele". Nu puteau sa se desparta si ei miercuri sau luni? ca sa confirme regula, de asta au facut-o! aici m-au dezamagit. Si cred ca are dreptate tipul, o relatie de 2 ani suna, cel putin in lumea asta, a o "vesnicie". Nu multa lume are parte de asa ceva, deci ne doreste bine ce ne doreste;) Chiar imi pare rau ca s-au despartit.. mister gay cu mr.mexic. La cat s-au iubit, vorba aia..

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki