joi, 16 iunie 2011

De mâine, ajungem mai repede la mare.

Începând de mâine, 17 iunie 2011, o parte din trenurile care fac legătura între București Nord și Constanța vor ajunge mai repede cu o oră la destinație, datorită faptului că CFR a finalizat lucrările pe firul doi al unor secţiuni din tronsonul care face legătura între capitală și litoral. Vestea trebuie să-i bucure pe cei care preferă să folosească trenul, în detrimentul transportului rutier, așa cum sunt și eu, cu excepția momentelor când mă deplasez cu mașina personală.


Astfel, durata călătoriei pe relația București Nord - Constanța va fi de aproximativ 2 ore și 50 de minute, cu o oră mai puțin decât în prezent, la o parte din trenuri, după cum urmează:


  • București Nord - Constanța: R983 și R985
  • Constanța - București Nord: R982 și R984

București Nord - Constanța:
R983: - cu plecare la 6:40 și sosire la 9:30 (2 ore, 50 de minute)
R985: - cu plecare la 08:55 și sosire la 11:45 (2 ore, 50 minute)

Constanța - București Nord:
R982: - cu plecare la 16:40 și sosire la 19:32 (2 ore, 52 de minute)
R984: - cu plecare la 19:03 și sosire la 22:01 (2 ore, 58 de minute)

Celelalte 3 trenuri Rapid vor circula la fel ca în prezent, până la finalizarea în totalitate a tronsonului București - Constanța. Important e să fiți atenți ce tren alegeți. Dacă aveți companie plăcută, luați trenurile care durează mai mult, să beneficiați din plin socializare, care până la urmă se poate prelungi pe plajă, dacă aveți abilități persuasive :))) 

Oricum, eu susțin foarte mult călătoria cu trenul, cu bilet plătit la caserie, sub nicio formă cu „nașul”, astfel contribuind financiar la funcționarea transportului feroviar și dezvoltarea acestuia, chiar dacă lentă. Să nu mai vorbim despre faptul că este unul dintre cele mai sigure mijloace de transport, dar și unul dintre cele mai ecologice.

3 comentarii:

Abecedar spunea...

Salut Alex. Eu sunt in Neptun. Am venit cu trenul la mare si a fost minunat. Am venit cu rapidul, iar biletul pana la Constanta, m-a costat 52,20 de lei. Mai putin decat cu microbuzul, si am avut parte de o calatorie lina, de aer conditonat si de priza pentru laptop. Am folosit internetul si e minunant. E mult mai bine cu C.F.R.-ul acum, decat inainte. Credeti-ma !

Abecedar spunea...

Completare le mesajul anterior. Acele trenuri pe care CFR le aduaga la mersul actual ajung pana in MANGALIA ! ! De aceea acele trenuri care pleaca din Constanta spre Bucuresti vin de la Mangalia ! ! Cred ca ar fi bine sa mai adaugi ceva la acele detalii...:D

Alex (admin) spunea...

@Abecedar

Pentru cine e interesat există site-ul www.infofer.ro, de care știe mai toată lumea.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki