luni, 20 iunie 2011

Google e cu noi

Se pare că cei de la Google sunt din ce în ce mai gay-friendly, fiind aproape de homosexuali prin crearea unor elemente de detaliu foarte drăguțe, atunci când sunt căutați anumiți termeni specifici. De această dată, este vorba despre steagul rainbow, element care apare în dreapta butonului „căutați”, atunci când scormoniți internetul, pe Google, cu anumite cuvinte cheie de genul: gay, homosexual, lesbian, transsexual, bisexual, HRC (human rights campaign), drag queen, gay marriage, lgbt, etc.

E foarte drăguț steagul ăla pus acolo, nu? Înainte parcă puneau o bară în culorile curcubeului sub chenarul unde scrii, iar la un moment dat renunțaseră de tot, însă se pare că s-a revenit cu acest curcubeu, pe care-l vedeți.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Acel curcubeu din jurul barei de cautare o sa stea acolo numai luna asta pentru a celebra "pride month". Jumatea lui iunie este considerata drept data cand incep marsurile gay pe tot globul (cu exceptia noastra :D ).

Anonim spunea...

Mai Alex ce e cu linistea asta pe blog ? :-s Nu mai am ce comenta ... Este foarte tragic din perspectiva mea.

PS: Comentariul de dinainte NU este tot al meu. =))

Alex (admin) spunea...

@Anonim(2)

Promit că zilele astea am să scriu ceva, pentru că subiectul deja îl am în minte. A fost căldură mare, muncă multă. Nu e ușor să fii om pe lumea asta :)))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki