duminică, 12 iunie 2011

Gregg Homme: reclame îndrăznețe la lenjerie (video)

Duminică. Iar mâine avem mulți dintre noi liber. Așa că o să vă iau ușor, azi nu va trebui să gândiți prea mult, căci cele ce urmează vă vor necesita doar privirea și permisiunea de a vă lăsa fanteziile să prindă rădăcini (sau aripi, depinde).

Despre ce e vorba? Despre niște reclame la lenjerie intimă, mai mult sau mai puțin cu tentă gay. Scopul acestui articol nu e de a face reclamă acestui brand, ci doar de a prezenta modul prin care acesta (brandul) își face publicitate. 
Este vorba despre Gregg Home care a lansat de curând și partea a doua din reclama Business Strip, o reclamă destul de îndrăzneață. Vă voi lăsa să judecați singuri cât de gay-themed sunt acestea și vă invit de asemenea să le vedeți și celelalte reclame, pe pagina lor de Youtube. Restul reclamelor nu sunt foarte recente așa că șansele sunt să le știți deja, dar măcar pentru a vă clăti ochii, merită!

Business Strip partea 1

Business Strip partea 2

Provoke partea 2

P.S. Dacă în cele mai recente clipuri îl avem ca model pe Thierry Pepin, în clipurile din Provoke îl regăsim pe un anume Anthony. Dau un cico dacă-i aflați tot numele.

Ce credeți despre reclame, dar și de băieți?

5 comentarii:

Anonim spunea...

God, nu mai pot de ras. =))

Tip: Dati drumul la Business Trip 2 si scoateti sunetul, iar in acelasi timp lasati sa cante in fundal http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84

Se potriveste PERFECT.

Semnat,
acelasi Anonim de mai devreme :)

Alex (admin) spunea...

@Anonim


Chiar am făcut asta și chiar se potrivește, e foarte tare :)))

Merci!

Anonimule, ia scrie-mi un mail pe ideidegay@yahoo.com sau dă add pe mess. Vreau să vb ceva cu tine, că ai fi bun de autor pe blog aici :))

Alex (admin) spunea...

Apropo, să-i mulțumim lui Kiddo pentru postare. Ăsta e articol postat de el :D

Anonim spunea...

@Alex: Te-am adaugat in lista. :) Astept confirmarea.

@Kiddo: Multumim de articol ! :D

Semnat,
acelasi Anonim de mai devreme (devine enervant ?)

The Kiddo spunea...

@Anonimul de mai devreme

=)) Cu plăcere, măi! Și nu, nu devine enervant, ci funny! Mă bucur că-ți place. Am încercat și eu faza cu melodia, interesantă combinația. Chiar... abstractă!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki