luni, 13 iunie 2011

Inna în Club Heaven (GAY), din Londra

După modelul vedetelor cu pedanterie, care trec rând pe rând prin cluburile cu ștaif dedicate comunității gay, uite că a venit rândul româncei nostre să se afirme și pe acest segment. Inna, devenită deja vedetă internațională, nu putea trece neobservată de homosexualii și lesbienele din întreaga lume, fiind chemată să concerteze, de această dată, în unul dintre cele mai bune cluburi gay din Londra, în Club Heaven.

Și aici pot chiar să-mi dau cu părerea în mod concret, mai ales că nu de puține ori mi-a fost dată să merg în Heaven, unde m-am distrat pe cinste. Clubul arată foarte bine, iar atmosfera este super mișto. Ai 3 ringuri de dans, 5 bar-uri de la care te poți „adăpa”, ca să nu mai vorbim că mai tot timpul sunt invitați artiști de marcă. Dacă vizitezi Londra, sigur nu trebuie să ratezi clubul acesta.

Bineînțeles, oricine ajunge în Club Heaven, la Londra, nu va putea trece cu vederea veteranul distracției, un bătrânel îmbrăcat destul de îndrăzneț, care dansează de la începutul serii până când se încheie distracția, fără ca cineva să aibă o problemă din asta. Bătrânel nu dansează oricum, ci foarte artistic, rămânând ca un fel de emblemă nonconvențională a clubului, în mintea celor care au călcat pe acolo.Revenind la Inna, ca și celelalte vedete de talie internațională, a făcut un show pe cinste, încingând atmosfera atât prin energia muzicii sale, cât și prin prezența celor doi dansatori ai săi, care nu sunt deloc de trecut cu vederea, chiar dacă unii rămânem doar cu atât.

Inna nu este la primul să concert într-un club gay, aceasta făcându-și „botezul” chiar în România, în anul 2008, pe 31 Octombrie, în Club Purple din București, la petrecerea de Hallowen.

3 comentarii:

Benjamin spunea...

All the people tonight, put your hands in the sky ;)

The Kiddo spunea...

Ăia doi ar fi cei doi dansatori ai ei de al căror sărut ne-am bucurat acum ceva timp? XD

Alex (admin) spunea...

Cred că da! :D

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki