luni, 6 iunie 2011

Marșul Gay prezentat în poze, așa cum a fost el în realitate.

Dacă televiziunile și ziarele prezintă Marșul Gay într-o manieră total neprofesionistă, fiind axate strict pe elementele care fac „reiting”, cele câteva travestite fiind singura atracție a camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat în căutare de senzațional, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Avem și noi aparatele noastre de fotografiat, avem și noi mica noastră adunare media online LGBT, prin care putem arăta cum stau lucrurile în mod real. Nu este nevoie să prezinte alții întregii țări cum suntem noi, când ei nu sunt capabili să facă diferența între travestiți și transsexuali, ca să nu vorbim de alte lucruri așa-zise complicate, pentru ei, bineînțeles.


În cele ce urmează veți putea urmări câteva imagini de la Marșul Gay, atât de relevante încât nici nu mai este nevoie de o pledoarie în favoarea noastră. O defilare pe bulevard atât de pașnică, plină de zâmbete, muzică și voie bună, nu o expunere de prost gust cum vor unii să arate la televizor.

Vă invit să vedeți Marșul Gay - București 2011, în imagini, dar nu înainte de mulțumi fotografului pentru permisiunea de a le folosi în cadrul acestei postări. De asemenea, dacă cineva apare prin poze și nu dorește să fie publicat aici, am rugămintea să mă contacteze pe e-mail sau messenger pentru a indica poza care trebuie cenzurată sau eliminată.

Foarte important! Nu toate persoanele din poze sunt gay sau lesbiene, așa cum ar fi tentați unii să eticheteze. Unii sunt doar susținători ai diverstității, ai libertății și drepturilor persoanei.

4 comentarii:

The Kiddo spunea...

Foarte foarte impresionante fotografiile. Chiar m-au făcut să mă simt mai bine, știind tot ce am văzut la TV.

florin spunea...

dragute pozele!:)

Roxi spunea...

uite niste poze superbe! :D

Anonim spunea...

dragute poze anul viitor merg si eu sa pozez :D

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki