sâmbătă, 25 iunie 2011

Ne „mărităm” la New York

Chiar dacă a fost aprobată la limită, cu 33 de voturi pentru și 29 împotrivă, căsătoria între persoanele de același sex va fi permisă, începând de luna viitoare, pe întreg statul New York, fiind cel mai mare stat din SUA unde homosexualii și lesbienele își pot uni destinele în mod legal.De apreciat este că, pentru ca legea să treacă, 4 republicani au lăsat interesele de partid „acasă” și s-au alăturat democraților, făcând astfel ca cetățeanul să primeze.

Unul dintre republicani, Mark Grisanti, a motivat trecerea de partea democraților, în ceea ce ține de votarea acestei legi, după cum urmează:  

„Nu-i pot nega unei persoane - plătitor de taxe, muncitor, om al districtului meu şi al statului New York - aceleaşi drepturi pe care le am eu şi cu soţia mea". 

Ca de fiecare dată, și de acestă dată, Biserica a fost profund dezamăgită. Și atât! În schimb, Noua Dreaptă încă n-a ieșit în stradă :)))

Ar fi interesant câți s-ar dezice de partid, dacă una din formațiunile politice de la noi ar încerca trecerea unei legi de genul acesta, că la noi nu poți vorbi de acțiuni constructive, ci de atitudini distructive, de aceea am pus problema dezicerii de partid și a nu susținerii oferite de parlamentarii de la alte partide.

5 comentarii:

Anonim spunea...

In sfarsit, un articol !

De acord, caldura este absolut insuportabila. Combinata cu alte activitati la care este imperativ necesar un volum considerabil de participare cerebrala duce la o otrava complet letala. :))

Scuzati limbajul. Te poate schimba invatatul pentru proba scrisa la romana.

Legat de aceasta lege din NY, mi se pare foarte ciudat cum niste persoane atat de conservatoare cum sunt republicanii nu numai sa voteze pro pentru o lege complet compromitatoare pentru atitudinea politica, dar'mite sa treaca printr-o "schimbare la fata" si sa aterizeze in partidul oponent este deja batator la ochi. Cum ar zicea chiar ei NY-istii : "something's fishy and it's not the dump ferries taking the trash out".

Oricum, ma bucur pentru ei.

Semnat,
acelasi Anonim de mai devreme

PS: Tre neaparat sa adopt un nume. :)) Desi vad ca (im)pertinenta mea de a comenta sub anonimat i-a incurajat si pe altii. O sa trebuiasca sa dau stacheta mai departe, atunci.

Alex (admin) spunea...

Nu articolul âsta era programat. Să îmi fac timp și am de abordat o temă interesantă, dacă n-oi uita pe parcurs despre ce-i vorba :))

Caută-ți urgent nume. Majoritatea sunt anonimi, iar la un moment dat o să ne încurcăm în anonimat :))))

Pinocchi0 spunea...

Eu tocmai m-am căsătorit la München... :-)

Alex (admin) spunea...

Felicitări! Nu putem decât să fim „invidioși” pe tine și partenerul tău.

;) Când mă gândesc ce frumos trebuie să fie :X

Gay Chat lover spunea...

asa ar fii bine dak nu ar fii asa de scump

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki