sâmbătă, 4 iunie 2011

Ultima zi din Gay Fest: Marș Gay și petrecere în Studio Martin

După o săptămână plină de evenimente interesante desfășurate în locații de foarte bun gust și nu în subsoluri, așa cum se întâmpla odată, a venit momentul ultimei zile din cadrul Gay Fest - ediția 2011. Că vorbim de Van Gogh Cafe, Centrul Ceh, Kulturhaus, Club Frame, Ceainăria Cărturești din Institutul Francez, Club OTA sau Lente Cafe, nu pot decât să spun că fiecare dintre aceste au au găzduit unul sau mai multe momente interesante ale festivalului gay organizat de Accept România.

Ultima zi a festivalului va fi marcată de controversatul Marș Gay, pe care personal nu-l susțin, ca și concept, și la care nu voi participa din diverse motive pe care le voi enumera în zilele viitoare, în funcție de cum voi avea timp liber, dar la care puteți să participați, în măsura în care asta simțiți.

Totodată, mâine sunteți așteptați la petrecerea de final a Gay Fest-ului din acest an. Studio Soho, PSI România și Organizația „Accept” și-au unit forțele pentru a organiza o super petrecere în Studio Martin, situat în bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 61 (zona Perla), unde va fi invitată Xonia.

Petrecerea din Studio Martin se va numi „DESIRE - Free Your Mind” și va fi animată de 4 Go Go Boys (import de la Cluj, din sursele mele), 4 DJ și 2 ringuri de dans. Bineînțeles, nu va lipsi nici salonul VIP, în caz că cineva simte nevoia de aer „stratificat”.

Intrare: 10 lei 


Hartă - Studio Martin, bulevardul Iancu de Hunedoara nr.61

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki