marți, 19 iulie 2011

Cum a fost la Queer Night (fotografii)

Vă anunțam în postul acesta de Queer Night. Deși tot evenimentul a fost destul de vag prezentat și promovat pe Facebook, recunosc că m-am dus acolo puțin cu bățu-n cur, dacă-mi permiteți, neștiind la ce să m-aștept.

Dacă „dress-up and catwalk” nu mi-a fost destul de evident, am aflat acolo că ar fi trebuit să vin cât mai extravagant, mai împopoțonat, mai Lady-Gaga sau travesti pentru a avea acces gratuit și de a participa la defilare. N-a fost să fie și ce dacă nu m-am pregătit, la intrare mă așteptau gazdele evenimentului (DuPaul și boygeorgemichaeljackson) cu diferite accesorii, sclipici, ruj și alte obiecte de machiaj, numa-numa gata să mă facă să intru în atmoseferă. E și ce credeți, că am scăpat fără niște slipici pe față? Ei aș!

Deși începutul evenimentului a fost anunțat la ora 21, invitații (sau mai bine zis, auto-invitații) nu s-au înghesuit să apară atât de devreme, astfel că „petrecerea” a început mult mai târziu, după ora 23, când deja puteai vedea diferiți indivizi care mai de care mai sexy, mai trendy sau mai travestiți, mai entuziaști și/sau nedumeriți în legătură cu ce avea să se întâmple. Noroc cu terasa și barul clubului, cât timp am așteptat defilarea.


Aproape de miezul de nopții a avut loc și evenimentul propriu-zis, participanții la defilare oferindu-se, cred eu, mai mult din curiozitate, decât pentru premii, care, ah, era să uit să le specific, fură o pereche de chiloți, un sutien (ambele foarte trendy, din câte am văzut eu) și premiul cel mare constând într-un ... Dildo. Defilarea a fost amuzantă, fiind asezonată cu intervențiile hilare ale organizatorului, ale demo-urilor acestuia și de muzica celor doi DJ.

După aceasta s-a lăsat cu dans... Per ansamblu un eveniment diferit de party-urile din cluburi, care mi-a lăsat o impresie plăcută și care ar trebui să aibe tot mai multe ediții, poate puțin mai organizate decât cea de vineri, 15 iulie. S-a simțit un oarecare iz de plictiseală în așteptarea defilării, dar nu mă pot pronunța pentru toți. Cu toate astea, am considerat-o ca o ieșire târzie în aer liber la un suc, încheiată cu un show haios, o combinație între travesti și defilare.

Queer Night face parte din proiectul „Candidatura la Președenție”, iar motto-ul lui este „Proud to be grey”. Poate voi reveni cu mai multe informații în legătură cu acest proiect.


Mai multe fotografii
Ați fost acolo, sau v-ați fi dus? Care e părerea voastră cu privire la acest tip de party? 


Foto by DuPaul. Publicate cu acordul organizatorului. Dacă vă regăsiți în vreuna și doriți ca aceasta să fie stearșă adresați-vă la ID-ul de mess ideidegay sau la ideidegay@yahoo.com.

7 comentarii:

Alex (admin) spunea...

@The Kiddo

Ce bine că te am coautor pe blog, că așa mai scrie cineva ceva aici. Eu n-am mai avut timp și nici chef, iar tu mai aduci ceva prospețime. Bravo!

Interesant ce ai scris tu pe aici. Poate am să mă duc și eu la un party de genul acesta să văd care-i șusta :D

The Kiddo spunea...

@Alex, Am fost și eu în vacanță un timp, dar acum am revenit. Sper că ești bine, ți-am trimis un SMS acum ceva timp.

Mă bucur că ți-a plăcut report-ul meu. Data viitoate poate ne vedem acolo.

Alex (admin) spunea...

@The Kiddo


Sunt plecat o perioadă din București, dar imediat ce revin am să te anunț, poate ieșim la ceva de genul... că sună interesant.

Am primit SMS. Scuze că nu am răspuns, dar nu eram în condițiile cele mai bune. Încă e aiurea, mai ales că... sunt multe nespuse și de neînțeles, încă.

Sper să scrii măcar tu mai des, că eu... n-am inspirație, să zic...

AdmiralRauss spunea...

Am fost, nu mi-a placut si am plecat. Scurt si la obiect :))

Alex (admin) spunea...

@AdmiralRauss

Eu nu am fost și nu știu cum a fost. Ce nu ți-a plăcut? Că aș vrea să merg și nah, să știu la ce să mă aștept :P

AdmiralRauss spunea...

@Alex - atmosfera a fost super lame pana la asa-zisa prezentare. Imediat dupa ea, iar a devenit low level. De asta am si plecat. Sperasem ca va fi mai funky, m-au disperat prezenta oamenilor de calitate indoielnica, muzica, prezentatorii aia de parca aveai morcovi in fund si care nu stiau ca in Romania se poate vorbi in romana si nicidecum intr-o engleza a la maica Rusia.

Alex (admin) spunea...

@AdmiralRauss

Poate totuși or exista și părți bune. Am să dau și eu o fugă într-o bună zi, să văd care-i șmecheria prin zonă

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki