joi, 21 iulie 2011

Plânge și suspină, tânăra domniță

În urmă cu câteva zile, pe când mi-am refăcut „inventarul” cârpelor de prin șifoniere și dulapuri, mi-am dat seama că am o groază de haine pe care nu le mai port și pe care nici nu intenționez să le îmbrac în viitorul meu lumesc. Așadar, mi-am reamintit că trebuie să umplu sarsanalele pentru a duce din țoale la bunică-mea în sat, acolo unde urmează să le dau de pomană celor care au nevoie, așa cum obișnuiesc de atâtea vreme.

... și mă gândeam că în urmă cu câțiva ani era o familie cu vreo 4 copii, toți mai mici decât mine cu 1 până la 3 ani, că doar părinților le plăcea alocația de la stat și timpul nu trebuia pierdut, iar cauciucul (a se citi „prezervativul”) nici în gât nu le-ar fi rămas, sexul la beție, la aer curat, nefiind neapărat un lucru rău, în esență. Lor le dădeam aceste haine, că le veneau ca o mănușă și nah, erau haine bune, de care aveam foarte mare grijă, ca orice bulangiu de rând.Acești 4 băieței, astăzi 9 la număr, au devenit bărbați în toată firea, înalți și bine structurați, masculi la care nu mai poți privi cu ochi „frățești”, întrucât mintea-ți zboră la lucruri necurate, munca la țară, aerul curat și laptele direct de la țâța vacii făcându-i pe aceștia să devină niște armăsari în fața cărora e greu să nu te ducă mintea la prostii, iar ochii cine știe pe unde.

Îi văd după atâta timp. Mă uit la ei și sunt frumoși, arată foarte bine, exact așa cum ar trebui să arate un bărbat, fără gesturi de pipiță, fără feminisme inutile și alte d-astea, dar cu o problemă. Au plătit un preț pentru toate astea! Munca la țară te dezvoltă fizic, dar nu-ți dezvoltă și mintea, iar asta e destul de nasol. Îți taie tot cheful de... viață când vezi un om pe care nu-l duce mintea, oricât* de bine ar arăta el. E ca și cum ai avea fantezii cu un dildo, care poate să fie frumos la aspect (și nici atât), dar fără alte complicații. Nicio atracție, nicio senzație, chiar fără trebuință. Iar mie nu-mi place sexul cu „dildău” nici de-al dracului :)))) Doar natural e bun!

Tot așa, fir-ar mă-sa a dracu`, tineretul din ziua de astăzi. Am fost la piscină să mă ardă și pe mine puțin soarele. Fraților, surorilor și ce-ați mai fi voi! Ce tineret în ziua de azi, și nu intru în detalii tridimensionale, de  rămâi cu ochii bulbucați. Oh, rămâi, râmâi la mine / Plânge și suspină, tânăra domniță... toată toată vara :)))

2 comentarii:

samsara spunea...

:)))) Aleeeeeeeeex! Stilul tau este inconfundabil! Imi era dor sa mai citesc ceva pe aici scris de tine! Eh... Uneori chiar si cei mai putin dezvoltati din punct de vedere intelectual sunt naturali pana la urma, nu? Deci nu e vorba de vreo fantezie cu dildau :D Ma bucur ca ti-a prins bine soarele si sorbitul din priviri :))))

Alex (admin) spunea...

@Samsara

Sunt și oameni care nu s-au școlit prin centre universitare și așa mai departe, dar care s-au autoeducat, sunt naturali și de apreciat. Și invers!

Bine, să nu se înțeleagă că dacă cineva are facultate, gata e vreun deștept maxim. Mai ales în vremurile noastre...

De asemenea, pentru naturalețe nu este vorba strict de școală.

Aici era vorba de un caz particular, nu de generalizare.

Și că tot a venit vorba de asta. De curând am reluat legătura cu un tip pe care-l știam din vedere și de la care n-aveam foarte multe așteptări, mai ales că nici mediul familial nu l-a ajutat prea mult. Am rămas uimit de cum s-a dezvoltat. De valorile la care se raportează, foarte bune de altfel. Este un exemplu de tânăr care s-a autoeducat foarte bine și pentru care am toată aprecierea din lume.

Referitor la stil, sincer eu nu mai sunt mulțumit de cum scriu. Mă recitesc uneori și parcă nu îmi place deloc :))))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki