miercuri, 27 iulie 2011

Prieteni pentru sex. Funcționează?

Pornind de la filmul „Friends with Benefits” ce va a fi lansat în România pe 9 septembrie 2011, unde actori principali sunt Justin Timberlake și Mila Kunis și în care este prezentată povestea a doi tineri care își petrec cea mai mare parte a timpului împreună, discutând despre tot felul de subiecte, fără a exista tematici tabu în relația dintre ei și care până la urmă ajung să fie prieteni pentru pentru sex, aș fi curios să aflu ce părere aveți despre acestă abordare a relațiilor.

Dar înainte de asta, pentru cine nu înțelege exact conceptul, trebuie precizat că prietenii pentru beneficii sunt de fapt acei fuck buddies despre care tot auzim de ceva vreme în lumea gay și nu numai, adică acei prieteni care fac sex constant, însă care nu au așteptări sentimentale unul de la celălalt, fiind vorba strict de chestia mecanică a sexului, fără alte complicații lacrimogene.


Sunt curios câți dintre voi  ar fi dispuși să aibă o astfel de relație și mai ales de ce. Ce avantaje și ce dezavantaje ar putea să existe în această formă, iar aici ar fi de folos câteva păreri ale celor care au trecut deja prin așa ceva.  Este posibilă o astfel de relație sau până la urmă unul dintre cei doi tot se aprind mai mult decât s-a stabilit inițial?

Eu nu am trecut prin așa ceva și sincer să vă spun nici nu sunt încântat de o astfel de relație, mai ales că sexul nu a devenit încă un scop în viața mea. Totuși, e curioasă faza asta cu prieteniile pentru sex. Voi ce ziceți?

Filmul „Friends with Benefits”, lansat deja în America pe 22 Iulie, prezintă acest gen de relații într-o manieră ceva mai comică, după cum puteți vedea în trailer-ul oficial:


2 comentarii:

vladimir spunea...

eu am incercat de doua ori sa fiu fuck buddie cu cineva, dar nu prea a functionat treaba, a iesit mai nasol.

Anonim spunea...

poate doar pe termen scurt, niciodata pe termen lung

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki