joi, 14 iulie 2011

Queer Night - pe 15 iulie în Club Berlin

Pe 15 iulie, de la ora 21:00 suntem invitați în Club Berlin, str. Constantin Mille 4, București. Se anunță un eveniment pentru aceia sau acelea dintre noi care au un dram de ciudățenie, curaj sau tupeul să fie ei/ele, indiferent cum sunt. Sau doar unul de modă. Rămâne de văzut, dar eu așa îl percep, după numele acestuia. Acesta reprezintă o altă ediție a unui eveniment asemănător ce a avut loc și anul trecut în decembrie.

Și de această dată suntem invitați să ne „gătim și să defilăm” pentru a avea acces gratuit la eveniment și de a deveni viitoarea mare vedetă (nu că am vrea să fim, sau nu în mod special) din „casa homosexualilor, a musculoșilor sau a travestiților”. Altfel, prețul este de 10 lei. Traduceți cum doriți acest pasaj XD, nu vreau să vă creez așteptări. Apropo, dacă sunteți destul de buni, puteți câștiga și premii.


La eveniment vor veni și invitați speciali, alături de juriul din care vor face parte alte staruri, iar în ceea ce privește muzica, aceasta va fi asigurată de Camil și Rock DJ.

Ne vedem pe acolo.0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki