marți, 12 iulie 2011

Reacția un puști când face cunoștință cu un cuplu gay. VIDEO

L-am văzut pe facebook la diverse persoane și m-am gândit că e păcat să nu preiau materialul și să-l împart cu voi, mai ales în condițiile în care puștiul răspunde atât de simpatic încât te poate binedispune într-o clipă. Asta nu este tot. E admirabil cum răutatea umană nu și-a pus încă amprenta unui copil, acesta privind relațiile gay fără a fi influențat în vreun fel de preconcepțiile negative pe care societatea ți le bagă în cap pe parcus.După cum veți putea vedea chiar voi în imagini, puștiul care află că cei doi bărbați sunt căsătoriți, fiind amândoi soți, reacționează  pozitiv, spunând că este „funny”, urmând ca mai apoi, fără a avea vreo reticiență, să-i invite să joace ping pong, chiar dacă respectivii sunt gay.

Sper ca acum să nu mai aud prostia aia „cum am să-i explic copilului meu când va vedea doi homosexuali?”. Bine, unii sunt atât de proști în țărișoara asta încât le este greu să explice copiilor de ce rața înoată, ca să trasez o linie către adevărata problemă referitoare la acceptare.

3 comentarii:

Marius spunea...

Lasa, lasa, ca unii s-ar putea sa nege si dreptul ratei de a innota; si sa vrea sa o puna direct pe varza de indata ce iese din ou!

ircha spunea...

Foarte dragut copilul! Keep it up! Rainbow five! :))

Cat despre cei care spun "Cum ii explic si ce ii spun eu copulului meu cand va vedea homosexuali?", eu cred ca se duc cu gandul prea departe, ei oricum avand o parere destul de proasta despre comunitatea asta. Traind printre cunostinte homofobice, tind sa cred ca ei cand pun o asemenea intrebare, o pun pentru ca viziunea lor asupra comunitatii gay este total gresita. Multi dintre ei prin comunitatea gay inteleg sex si destrabalare totala. Nu e chiar asa de greu sa ii explici copilului despre asta la momentul potrivit, mai ales daca comunicarea dintre parinte si copil este una buna. Mie nu mi-a explicat nimeni dar totusi nu am ramas traumatizata :))) I'm 16 years old and a forever supporter!

Alex (admin) spunea...

@ircha

Mulțumim! :D

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki