joi, 28 iulie 2011

Republica Moldova - Mereu surprinzătoare!

În urmă cu doi ani, de Halloween, plecam într-o mică vacanță în Republica Moldova, la Chișinău. Nici bine ajuns acolo, începusem deja să gust din umorul moldovenilor de peste Prut, dar și să mă confrunt cu unele lucruri care în România sunt destul de bizare, raportat la vremurile noastre, dar care de asemenea m-au făcut să zâmbesc.


Astăzi, la 2 ani de când am vizitat „regatul” moldovenesc, umorul românilor de dincolo de Prut nu mă ocolește, și nu știu unde le-o fi stat mintea ăstora care au făcut meniul ce urmează să-l vedeți, însă homosexualitatea clar că le inspiră ceva de bine :))) Eu zic că-i cea mai bună variantă pe care puteți merge.

Dacă la „Piță Colesterol” știu la ce să mă aștept, când vine vorba de „Piță Bucuria Homosexualului” chiar nu reușesc să-mi dau seama cu ce voi fi uimit, dincolo de clasicile ingredinente, dar aș risca :)))  De asemenea, moldovenii  îți zic clar ce vei primi dacă vei comanda „Piță cu Nimic”, care cică ar merge la o bere. Din meniu nu lipsește nici „Piță Mare Brânză”, de unde reiese franchețea moldovenilor asupra produsului comandat.

Dacă îți place să mănânci mai mult, se pare că vei fi considerat „neam prost”, mărimile la pizza (pițe) fiind „Normală” și „De neam prost”, după cum puteți vedea în pliantul ce urmează:

Poftă bună!
(poza mi-a fost trimisă de către cineva din patria moldovenească) 

Și ca să vedeți cum merge treaba cu tehnologia în Republica Moldova, click mai departe:
8 comentarii:

The Kiddo spunea...

Ai naibii să fim noi romnânii, că dacă ne-ar butona şi babele calculatoarele, atunci am avea parte de şi mai mult material de calitate pe net. Păi, nu-i aşa?

Mişto aşa. Da comandă-mi şi mie o piţa din aia homosexuală de neam prost. Îs tare curios cât de neam prost îi.

Place.

Alex (admin) spunea...

Hahaha! Cum sună asta! Aș dori o piță bucuria homosexualului, mărime d-aia de neam prost :))))

Roman Mardari spunea...

Hai ca la asta am ramas si eu foarte surprins. Am locuit 24 ani in Chisinau si niciodata nu am vazut asa ceva. Chiar sunt curios, ti-i minte localul?

Alex (admin) spunea...

Eu am primit-o de la un amic din Republica Moldova, că anul ăsta nu am ajuns la voi deloc ca să pot să văd eu direct.

Am să întreb și am să-ți răspund, dacă mai știe unde a făcut poza. :D

Cezar spunea...

nici tu nu stii ce vorbesti, pizzeria se numeste "La Bomba", nu e din republica Moldova, ci din Gura Humorului, jud. Suceava, Romania (MOLDOVA ... pt cei care nu cunosc tara, ca tine)

Cezar spunea...

Eu iti zic sa te informezi mai bine, inainte de a posta ceva pe net.
Pizzeria nu e din Republica Moldova, ci din Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania ...

Alex (admin) spunea...

Reiterez, în caz că nu s-a înțeles. Eu am primit-o de la cineva din Chișinău, care mi-a zis că e de acolo, restul nu mă interesează prea mult. Nu fac anchete ca la Parchet.

Formulările, orice ar fi, sunt tipice celor din Rep. Moldova.


Referitor la geografie, am convingerea ca o cunosc foarte bine, astfel ca nu vad necesare precizari din partea cuiva, cel putin nu pentru Romania.

Anonim spunea...

Cu siguranta cu este aceasta in Rep.Moldova.
Am studiat in Bucuresti si mi s-a intiparit acest font (caracter) de cifre pe care il utilizeaza romanii din partea dreapta a Prutului.

Si totusi in R.Moldova se scrie "Pizza", caci fiecare al treilea moldovean are pe cineva in Italia.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki