joi, 18 august 2011

Ce-a ajuns țara asta...

Chiar dacă am văzut destule la viața mea și cu greu mă mai minunez când aud sau văd unele chestii, observ că România își continua trendul descendent în ceea ce ține de  MORALITATE și ADEVĂRATELE VALORI SOCIALE. Că toată lumea consideră homosexualitatea o boală și nu ar dori să aibă colegi de facultate, de muncă sau vecini homosexuali deja este știut, chiar dacă acest lucru nu le-ar dăuna. N-am să mă chinui să-i înțeleg. Totuși, mai nimeni nu s-a deranjat să spună în cadrul unui sondaj că ar fi deranjat să aibă vecini hoți, criminali, tâlhari sau cine știe ce alți mafioți. Mă gândesc, poate ăștia or fi mai buni. Dracu știe!

Dar unde doream să ajung?! Citesc în dimineața asta un articol pe site-ul Mediafax. Titlul nu mă surprinde, căci  a devenit o normalitate să se întâmple așa „Tâlhărie asistată de polițiști”.  Mă rog, cel care a pus titlul nu prea știe reglementarea juridică a termenului de „tâlhărie”, dar nu contează asta. Din articol aflăm că zeci de persoane au furat marfă dintr-un tir răsturnat pe E70, chiar de față cu poliția care era depășit de situație, cică. Cu alte cuvinte, țiganii furau și poliția se uita, nu cumva să scape cineva ceva pe jos cineva, să facă mizerie naibii. Păi băi polițiștii dracului, ce dracu faceți cu pistoalele? Un foc în aer, iar dacă nu se liniștesc, le facem găuri la picioare, nu? Câte una la fiecare! În fine. E trist unde am ajuns. Un om se răstoarnă, are un necaz, poate chiar viața în pericol, iar noi îl furăm, exact ca-n videoclipul celor de la Bug Mafia. Mai mult, vine poliția și se simte depășită de situație, iar drept răsplată la taxele plătite de noi pentru siguranță publică milițienii asistă fără prea mult scandal la furt. Culmea, milițienii ăștia împuțiți nu s-au simțit niciodată depășiți de situație când protestau în față la Cotroceni și strigau „Ieși afară, javră ordinară!”. 

Ce ar trebui să pățească polițiști care se uitau ca proștii cum fură țiganii? 
Și, apropo, ce părere are wannabegay despre asta?
Cine mai e de vină că lipsește umanitatea în unii?


5 comentarii:

LunaSerene spunea...

Si stai un pic! Stai asa, ca asta e numai inceputul! Ai rabdare sa vezi ce urmeaza!
Tara asta isi merita soarta din ce in ce mai mult!

Rob spunea...

Este trist. Este foarte trist!

Alex (admin) spunea...

Din păcate aceste cazuri sunt tot mai dese. Cred că ar fi cazul să-și facă treaba autoritățile, că nu se mai poate. Poliția închide ochii, instanțele închid ochii, ce dracu facem?

Anonim spunea...

Legat de fondul discutiei, citisem de curand un volum intitulat "In Umbra Iubirilor Secrete", un policier nonconformist care cuprinde o ciudata iubire gay. Poate-o mai gasiti on-line, la 0727269203...

Anonim spunea...

cred ca le e si teama sa nu fie considerati si ei gay de restul lumii, fiind vazuti cu un prieten, coleg, cunostiinta gay

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki