luni, 29 august 2011

Cold Star - despre dorințe, acceptare și identitate [VIDEO]

„Teoria mea este că cel mai mult efort în viață îl depunem încercând să părem normali.”
-Citat din filmul Ed TV.

Cold Star este o combinație între un scurt film și muzică debutând cu scene ce sugerează disprețul și scârba, fiind precursoarele unei combinații de scene ce prezintă mai multe aspecte din viața cotidiană printre care, dorința de integrare în grup, acceptarea provocărilor, învingerea fricii, acceptarea personală și a celorlalți, scene ce sunt înfățișate într-un cadru pe cât de restrâns pe atât de interesant ales.


Aștept să îmi spuneți ce vă inspiră vouă acest scurtmetraj.


4 comentarii:

Anonim spunea...

Este un scurt metraj destul de puternic, unic din ce am mai vazut eu pana acum.

Martir

QA spunea...

Nici nu stiu de unde sa incep cu implicatiile acestui scurtmetraj. Este o analogie a nasterii trendurilor din aceasta epoca.

Pe scurt, e nevoie de cineva neinfricat si deosebit pentru a le arata oamenilor ca nu trebuie sa le fie frica de "nou". De un al trend. Este epic momentul cand ii smulge peruca. Iar la final, cine nu trece peste propriile vicii, nu va merge niciodata mai departe.

Superb, Rob.

Alex (admin) spunea...

Sincer, mie îmi dă un sentiment atât de ciudat că mi-e și greu să spun în cuvinte. Parcă am un amestec de senzații ciudate...

Anonim spunea...

Este cel mai bun scurtmetraj pe care l-am vazut, desi nu inteleg ce cauta in el doamna aia care mananca cartofi prrajiti cu maioneza.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki