miercuri, 3 august 2011

Copilul bărbatului tău, un obstacol în calea fericirii voastre?

Acum câteva luni, pe când eram în tren, după lungi discuții despre viață și relații cu o tipă pe care am cunoscut-o prin intermediul câinelui ei simpatic. Discuțiile au fost în contextul relațiilor heterosexuale, însă eu puneam în socoteli și varianta relației dintre gay, chiar dacă nu enunțam cu voce tare. Că neh, nu fac destăinuiri prin trenuri, vezi Doamne cât de gay sunt eu și cum aș vrea eu să mă pot pupa cu bărbată-miu pe bulevard.


Dacă în relațiile str8 știm cam cum stă treaba cu relațiile dintre doi oameni, când unul mai are și-un copil cu alta, dintr-o căsătorie anterioară, sau invers, în relațiile gay nu prea avem experiența asta.

Sunt curios, câți gay ar fi dispuși să aibă o relație sau să se căsătorească (dacă au norocul să locuiească într-o țară mai civilizată) cu un bărbat care are un copil dintr-o relație anterioară?

Întrebarea pare simplă, dar când vorbim de bărbat cu copil dintr-o relație anterioară, trebuie să avem în vedere că lunar îi va trimite pensie alimentară, că periodic va face vizite la domiciliul fostei soții sau fostului soț, după caz, pentru a vedea copilul, că de multe ori va pleca în vacanță doar cu copilul, că sigur nevasta nu-i va fi de acord să fiți amândoi în prezența plodului lor, că cică le-ați strica educația. etc.

Nu știu pe alții, dar mă gândeam că pe mine nu m-ar afecta acest lucru, ba chiar dimpotrivă. Mie-mi plac foarte mult copiii (nu în sensul ”jacksonian”), iar atunci când vine vorba de creșterea lor, nici nu s-ar pune problema unor discuții, ba chiar mi-aș încuraja bărbatul să fie alături de copilul său. Poate că m-ar deranja dacă fosta nevastă sau fostul soț i-ar interzice să plecăm cu toții într-o vacanță, dar nah, nu ar fi un capăt de țară până la urmă.

Poate mai sunt și alte probleme ce se pot ivi, dar nu-mi vin mie în minte. Totuși, voi ce credeți: copilul bărbatului tău poate fi un obstacol în calea fericirii voastre? Ai fi dispus să împarți timpul partenerului tău cu copilul său dintr-o altă relație/căsătorie?

5 comentarii:

Bubu spunea...

Eu as fi dispus.
O situatie dificila s-ar crea daca nu ar fi copilul de acord cu relatia tatalui sau.

Pinocchi0 spunea...

Păi domnu' Inginer tocmai s-a căsătorit cu un bărbat care are copii, nu? ;-)

Alex (admin) spunea...

@Bubu

Păi neh, dacă nu ar fi de acord și și-ar vedea de ale lui, tot nu ar fi așa nașpa.

@PinocchiO

Și cum e treaba cu domnul inginer? Cum îi merge așa? Cum afectează relația acest copil? Dacă o face..

Pinocchi0 spunea...

Domnu' Inginer se înțelege foarte bine cu copiii mei, și mai ales cu fii'meu, Gogoscharski. Copiii au fost întotdeauna prezenți. Cînd ne-am cunoscut, a doua oară cînd ne-am întîlnit plecam deja cu el și cu copiii în concediu; el a stat cu noi în prima săptămînă de concediu la 2 Mai (asta fiind și prima lui vizită în România). Apoi am repetat chestia asta destul de des. Domnului inginer îi place și se bucură că are, într-un fel, copii. Îi ajută de cîte ori e nevoie, le face cadouri etc. -- e aproape ca și cînd ar fi copiii lui. Poate ar mai fi de spus că cei doi sînt trecuți acum de 20 de ani, deci denumirea de "copii" e puțin depășită, dar în fine, vorbesc de ce a fost. Cum a afectat relația -- dacă a afectat-o -- pozitiv, în orice caz.

Alex (admin) spunea...

@PinocchiO

Mă bucur foarte mult să aud că mai sunt și cazuri fericite. Că lucrurile merg bine chiar și în situații care nouă ni se par oarecum delicate, în condițiile societății actuale.

Multă fericire în continuare!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki