marți, 9 august 2011

Homofobia românilor e pretutindeni

Homofobia românilor face victime și în afara țării noastre. Se pare că doi români aflați în Italia ar fi insultat și bătut un băiat gay din peninsulă, în orașul Latina din provincia Lazio. Românii au început să-l insulte pe Giovanni Gioia în plină stradă, după care l-au urmărit până când acesta a intrat într-un restaurant. Odată intrat în local, băiatul gay a crezut că este în siguranță, însă homofobia românilor s-a dovedit a fi mai puternică decât bunul simț față de clienții de acolo, aceștia intrând în restaurant pentru a-l bate pe tipul homosexual. Au reușit să-l lovească de câteva ori, agresorii fiind opriți de către cei aflați în restaurant.

Odată ce vor fi identificați, românii își vor aduce aminte cu siguranță de fapta lor, mai ales că vor avea de plătit cu vârf și îndesat daune materiale celui agresat, în cazul în care acesta va solicita instanței.

2 comentarii:

LunaSerene spunea...

Ei, de ce adica sa nu se faca romanii de ras in absolut TOATE domeniile posibile? E dureros, dar nu ma mira. Nimic nu ma mai mira cand vine vorba de compatriotii nostri...

Anonim spunea...

astia merita batuti 24h/24...bravo agresorilor!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki