duminică, 21 august 2011

Mister Gay Italia 2011 - Daniel Argentino

După cum vă anunțam într-o postare anterioară, uite că s-a și întâmplat, pe 19 August 2011 a fost ales câștigătorul titlului de Mister Gay Italia 2011, pe numele lui Daniel Argentino, un tânăr de numai 21 de ani, din Roma. Acesta s-a născut în localitatea Fiumiciuno și este consilier vânzări. Daniel Argentino va reprezenta Italia la concursul Mister Gay Europe - ediția 2012, unde îi urăm succes.

Mister Gay Italia 2011 a fost organizat de către portalul gay.it și site-ul de socializare Me2.it, pe plaja de la Torre del Lago, fiind prezentat de către un cunoscut actor și prezentator tv italian (heterosexual), Paolo Ruffini, alături de încă doi co-prezentatori, Paolo Tuci și Regina Miami.Se pare că Giulio Spatola, câștigătorul Mister Gay Italia 2010, va trebui să predea ștafeta tânărului Daniele Argentino, care timp de un an va fi imaginea gay-iilor din peninsulă. Totuși, Giulio Spatola rămâne imaginea comunității LGBT din Europa până anul viitor, întrucât acesta este deținătorul titlului de Mister Gay Europe 2011, câștigat la Poiana Brașov anul acesta.

În continuare puteți vedea câteva din fotografiile de la eveniment, un interviu cu Daniele Argentino și momentul anunțării câștigătorului Mister Gay Italia 2011.
Și o imagine cu una artistele drag queen invitate la eveniment:

Anunțarea câștigătorului Mister Gay Italia 2011

Interviu cu Daniele Argentino -  câștigătorul Mister Gay Italia 2011

sursă foto: Facebook

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki