miercuri, 31 august 2011

Morcovi tineri și găină bătrână. Iese ciorbă bună?

Zilele trecute stabilesc cu o prietenă să trec să o vizitez, așa că iau bicicleta și dau două ture prin oraș, ca ulterior să ajung la ea. Între timp, planurile au fost schimbate puțin, în sensul că am decis să nu mai urc în apartament, ci să ne vedem la o terasă lângă blocul ei, ceea ce s-a și întâmplat. Am ajuns la crâșmă, am proptit bicicleta în gard și ne-am întins la vorbă până târziu, când din cele câteva mese, am rămas noi (plus încă o prietenă de-a ei) și încă o gagică cu un puștan, cei din urmă la altă masă, singuri singurei.După ce am pasat glume de la o masă la alta, fiind o terasă de cartier, iar prietena mea cunoscându-se cu tipul și femeia de la cealaltă masă, ne-am apropiat și a început distracția. Discutăm, glumim, consumăm ceva alcool, etc. Lucrurile se încing ușor, ușor, ca mai apoi ce să văd? Că tipa de 30 și ceva de ani îi face semne bunocului cu craci de fotbalist, în vârstă de numai 17 ani. Mă gândesc că nu am văzut bine și zic să analizez subtil ce se mai întâmplă. Da, madame se dă agresiv la puștan. Prietena mea îmi șoptește de ea bănuiește de mult că  madame de 30 și ceva de ani și golănașul și-o trag. E clar că nu-mi convine, mai ales că îmi place mult de tip.

În fine, se sparge gașca și fiecare pleacă acasă la el, unii împreună, alții separat, din păcate. :))

Revine o altă seară la terasa respectivă. Se adună lumea, distracție multă, muzică din plin și voie bună. Apare o gagică care declară la unison că mă place de mult și că mi-a pus gând rău, că sunt o partidă bună și n-ar vrea să treacă viața pe lângă ea. Fac pe prostul, luând-o ca pe o glumă, iar până la urmă scap cu basma curată.

Printre meseni, zăresc un exemplar greu de trecut cu vederea, altul decât cel dinainte, însă tot cu picioare de fotbalist și multă personalitate. De data asta schimb ceva priviri, ce-i drept, mai speciale, ni se intersectează puțin ochii și cam atât, că nah, nu poți să strigi în gura mare ”ce bulangiu sunt și ce te-aș lua acasă”. Nu trece mult timp și imediat apare madame aia de 30 și ceva de ani, cu care se pare că am aceleași gusturi la bărbați, madame făcând în așa fel încât să se pipăie și cu ăsta.  Futu-i mă-sa în cur să-i fut! Și de data asta îmi strică combinația :)))) Problema e alta, și ăsta are tot cam 17 ani.

Ce nu v-am spus, este madame asta are o fată ce ar putea fi iubita oricăruia dintre ăștia doi la care se dă, însă tot ea sare să ne fure tineretul revoluționar, atât nouă băieților, cât și fetelor tinere, așa cum e fata ei. Of of ce viață nedreaptă! :)))

Mai mult, madame se uită cu ochii dulci și la mine, dar încă reușesc să țin garda sus, chiar dacă-i dau impresia de mic afemeiat, ca nu cumva să creadă că atentez la prada ei :)))  În ultimele zile, 3 gagici și-au exprimat explicit intenția de a și-o trage cu mine, zicându-mi direct că-s bărbat bun, chiar o partidă de nepierdut. În fine, eu nu mă consider neapărat așa, dar nah, dacă zic ele...  Oricum, tot degeaba. Gândul tot la puștii ăia mi-a rămas!

În continuare ascultați „vara asta am să mă îndrăgostesc”, chiar dacă toamna ne bate la ușă, calendaristic vorbind, că astăzi mașina îmi indica o temperatură exterioară de 36 de grade celsius, ce nu arată tocmai schimbarea anotimpului.

6 comentarii:

Anonim spunea...

articol reuşit. 10+

Sergiu Anton spunea...

Lasa-ne si noua adresa terasei respectivei, sa mergem sa ne clatim si noi ochii. Nu numai tu...:) :))

PeterPatrelli spunea...

Foarte tare duduia de 30 si ceva.
foarte tare si gandurile tale opuse....faina povestioara.

Anonim spunea...

unul dintre cele mai bune postari ale tale.....felicitari! inca o dovada ca poti fi citit si fara a vorbi in mod direct de sex..futai..... fantezii si alte "chestii" :))

Anonim spunea...

http://romaningermania.ro/o-carte-%E2%80%9Ealtfel%E2%80%9D-in-librariile-germane-copiii-sunt-invatati-ca-homosexualitatea-este-ceva-normal/

Anonim spunea...

http://romaningermania.ro/o-carte-%E2%80%9Ealtfel%E2%80%9D-in-librariile-germane-copiii-sunt-invatati-ca-homosexualitatea-este-ceva-normal/

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki