joi, 18 august 2011

OK! România face topul celor mai sexy tătici

Că OK! România a făcut un top cu cei mai sexy tătici de la Holywood nu mă miră. Nici faptul că au abordat și temele bisexualității și homosexualității. Dar atunci când deja incluzi într-un top de 10 un homesexual, un bisexual și mai menționezi și niște zvonuri despre un al 3-lea bărbat, atunci reușești să îmi captezi puțin atenția.

Ca să fiu sincer, am luat revista doar pentru bunăciunile de pe copertă. Aveam să aflu după ce am luat-o din scoarță în scoarță ce ascundea articolul cu pricina.


 Evident, în afară de 10 bărbați divini (sau mai puțin), textul alăturat fiecărui top-clasat descoperea și mai multe detalii despre fiecare. Astfel, despre Gavin Rossdale, soțul cântăreței Gwen Stefani, am aflat că a avut o relație cu un alt cântăreț. Doamna Ioana Alina Avram, cea care a redactat textul aferent fiecărei poze ne întreabă apoi, retoric: „Sex simbolurile trebuie să știe totul despre sex, nu?”. Eu știu...


În timp ce Gavin măcar și-a recunoscut fapta, despre Hugh Jackman aceasta scrie: „Gurile rele spun că acest mariaj (n. cu Deborra-Lee Furness) e un paravan pentru orientările lui homosexuale.” Conchide însă, preferând să fie drăguță, cu „Noi am prefera (n. care noi?) să presupunem că își mai înșală din când în când nevasta.”

Printre cei care au fost incluși în topul mai sus specificat se mai află și Orlando Bloom, Eric Dane (o da!), evident Brad Pitt, dar și Ricky Martin. Ce drăăăăăguuuuț. Aceasta scrie despre el: „Fanele l-au acceptat și după ce a recunoscut că e homosexual. Pentru că, s-o recunoaștem, portoricanul de 39 de ani e cât se poate de sexy.” Sunt singurul care a simțit nevoia să completeze fraza de mai sus cu un „la naiba?” XD.

Pentru întregul top, vă recomand revista. Și-așa am citat prea mult. Acolo unde găsiți notă Poză cu Ricky Martin nu vă pun de asemenea că stiți cum arată.Vreau însă să-mi spuneți cum vedeți voi subiectul includerilor tot mai dese în publicațiile de presă a persoanelor LGBT (chiar și la nivel de zeflemea) și dacă vi se pare că facem  totuși un progres în prezent de la respingere către acceptare?

2 comentarii:

QA spunea...

Sincer sa fiu, in clima sociala actuala, eu unul(!) as prefera ca, daca un autor doreste sa includa o informatie din sfera LGBT, aceasta sa fie putina.

In momentul de fata, parerea generala romaneasca este ca persoanele LGBT sunt niste degenerati (sa nu ziceti altfel, ca asa este :) ) din orice punct de vedere. As prefera ca doza mai mare de informatie sa fie despre o personalitate consacrata. As vrea ca oamenii sa stie ca anumiti oameni respectabili (ex: Leonardo da Vinci, Oscar Wilde etc.) si importanti pentru istoria universala (si de ce nu si actuali) au fost homosexuali. Imi place cand vad in biografiile publicate cate o fraza (nu mai mult, nu speculatii) care specifica orientarea sexuala diferita. Ca sa fiu mai specific, daca in viitorul apropiat s-ar afla ca Mihai Eminescu ar fi fost homosexual, romanii ar incerca sa nege cu orice pret aceste afirmatii, iar daca ar exista probe irefutabile ale acestui fapt, toata lumea si pana si criticii literari ar urla "Ce pacat!", in loc sa gandeasca "Si ce?".

Legat de articol, pe langa faptul ca face parte dintr-o revista cu redactori de mana a 3a si cu un public ... ma abtin, acele comentarii si aluzii sunt facute cu o nota acida (a se citi "cu scarba"), ca un defect.

Si in momentul de fata umorul (fara a se ajunge la denigrare) e cel mai usor mod de a progresa.

Rob spunea...

@QA Am înțeles părerea ta și îți dau dreptate. Cu toate acestea, comentariile nu erau chiar atât de acide, erau poate doar detalii „picante”. Asta sau poate nu am citit eu printre rânduri. Nu mi s-a părut că tipa ar fi fost deloc scârbită de aceste idei.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki