miercuri, 10 august 2011

Voi ați văzut vreodată „lesbieni d-ăștia” (video)

Se pare că a venit rândul celor de la PrahovaTv să abordeze subiectul homosexualității și căsătoriilor dintre persoanele de același sex în România, iar răspunsurile oamenilor la provocarea jurnalistului emisiunii „Vax Populi” arată cine ne judecă pe noi.  Habar n-au să construiească o propoziție corect, dar ei sunt mai marii pricepuți ai neamului. Oricum, am fost mirat să observ că cineva nu a văzut „lesbieni d-ăștia...”, ca să nu intru în alte detalii.


Bună întrebarea cuiva de pe youtube: ăștia cu cine fac banking?
Întregistrarea video o aveți mai jos:

Voi ați văzut vreodată „lesbieni d-ăștia”?Și moldvenii din Republica Moldova au „lesbinenii d-ăștia” de-ai lor:Sincer să vă spun, pe mine mă amuză când îi ascult pe cei intervievați, însă în același timp mă întristează să văd atâta prostie pe pământul ăsta. Credeam că este o limită, dar m-am înșelat. Prostia e nemărginită! Am fost copil să cred contrariul.

12 comentarii:

Anonim spunea...

singurele argumente aduse de oamenii astia : "nu e frumos", "nu se face asa ceva in public"," nu sunt sanatosi".... cam limitati din punctul meu de vedere...

Anonim spunea...

singurele argumente aduse de oamenii astia : "nu e frumos", "nu se face asa ceva in public"," nu sunt sanatosi".... cam limitati din punctul meu de vedere...

Sergiu Anton spunea...

Salut. Nu ar trebui sa te supere nimic. La asemenea oameni, care au o clasa mai mult decat trenul, nu ar trebui nici macar sa deschida gura. Asa e romanul. Comenteaza orice, chiar daca nu stie despre ce e vorba ! ! Oricum, articolul e fain. Felicitari.

Alex (admin) spunea...

Am mai zis, e o comedie dramatică! Râs cu plâns, de două ori pe zi și o dată seară :)))

QA spunea...

Doamne! Asta e primul lucru care imi vine in minte. Doamne, doamne, doamne! Prostia patologica romaneasca vad ca este in continua evolutie, neavand nicio tangenta cu deontologia sociala. (a.k.a. BUNUL SIMT, fir-ar al dracu ! )

MARI PROSTI cei care au facut emisiunea din 2 motive :
- Numele emisiunii este o gluma in sine ! Au scris "vax populi", care vrea sa fie "vox populi" = vocea poporului in latina. Se vede ca astia din Prahova nu au rădăcini romane (nu române, observaţi diferenţa vă rog). DOAMNE FERESTE !
- Persoanele intervievate ... ma abtin.

PS: Uite Alex, am adoptat un nume. :)

Alex (admin) spunea...

Știm faza cu „Vox Populi”, doar că cei de la PrahovaTV au pus așa la mișto, emisiunea fiind un fel de pamflet.

Despre morți (persoanele intervievate), numai de bine! :))) sunt ironic, bineînțeles

Mă bucur că ți-ai ales până la urmă un nume. App, când te găsesc pe mess ca să vorbim să începi și tu să scrii?

QA spunea...

@Alex, imi pare rau sa-ti dau iarasi acelasi raspuns, Alex, dar acum sunt de 10 ori mai prins decat atunci cand am vorbit ultima data. Singura perioada libera pentru mine este dupa ce incepe luna Septembrie. M-asteapta un examen acum la sfarsitul lui August.
Pana atunci insa, daca vrei pot incerca sa incropesc un articol, dar va dura ceva timp.
PS: Crede-ma, chiar vreau sa particip, dar nu ma lasa viata. :))

Alex (admin) spunea...

@QA

Numele tău are vreo legătură cu emisiunea Alexandrei Stoicescu de pe Antena3? :)))

Vedem noi cum facem, însă lasă-mi un offline prin care-mi ceri celălalt id, nu ăsta de blog. :P

Succes la examen!

Dacă nu te lasă viață, vezi că mă iau de viața ta :))))

Alfie spunea...

Nu inteleg pentru ca nu sunt iei in situatia asta si chiar daca ar fii ,normal ca nu ar spune DA in public cand la 2 pasi de el este unul gata sa ai dea cu o piatra in cap....

Roxi spunea...

Doamne iarta-ma! :)) imi cer scuze ca ajung sa spun asa ceva de oamenii astia, dar si-or si gasit pe cine sa intrebe despre problema asta! Ce sa stie ea biata baba care inafara de muls vaca si de cules ouale din cuibar n-are nimic de facut toata ziua, si ce sa stie ei oamenii aia care inafara de Iisus si Satana nu fac nici o diferenta intre nimic. Auzi domnule, de ce ar trebui eu sa traiesc dupa regulile mosilor alora si sa ma conformez cu situatia? N-am inteles. Si ce tot au toti cu publicul!? Ca efectiv nu imi dau seama, toata lumea insista sa ne vedem de treaba noastra si sa nu facem in public. Dar ei pot face ce vor in public? De ce unii pot si altii sa nu poata face nimic? Vba aia, da, fiecare cu preferintele lui, dar oamenii astia nu stiu ce inseamna aia diversitate, si cu atat mai putin nu inteleg. Agramati, si incuiati, s.a.m.d. Da-o-n colo.. Si ce legatura avea pensatul in toata povestea asta?? Nu toti gay-ii se penseaza! Eu una sunt lesbi, si nu ma pensez! N-are nici o legatura! Ce aiurea... Oricum, felicitari Alex pt articol! As usual, articolele tale ma pun pe ganduri, si mereu ma fac sa vreau sa spun cate ceva! O seara faina

Alex (admin) spunea...

@Roxi

Mulțumesc pentru apreciere și comentariu. Ăștia suntem noi românii. Respirăm, dar să nu facem public, să respirăm doar acasă la noi :)))

Cunosc mulți gay și lesbi care se pensează și la fel de mulți care nu se pensează, cum la fel știu mulți băieți str8 în totalitate care se depilează, se pensează, merg la solar, etc. Sunt doar preconcepții, pe care le mai avem chiar și noi din comunitatea gay câteodată.

Am văzut și exemplu de fete cu mustață, și nu erau lesbi, dar e treaba lor, nu a noastră.

Andreea spunea...

Eu am auzit de lesbieni din astia :)))))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki