marți, 6 septembrie 2011

Bisexualii, dragii de ei.

Odată cu trecerea timpului ne dăm seama că unele lucruri capătă alte coordonate în mintea noastră, față de cum le aveam în trecut, iar acest lucru se întâmplă datorită contactului cu subiecte și situații ce aduc atingere vechilor percepțiilor deja structurate. Pentru unii, mumă. Pentru alții, ciumă, bisexualii, în speță, din România, sunt unul din subiectele față de care o dată cu trecerea timpului mi-am schimbat oarecum percepția. Spun „oarecum” deoarece nu văd termenul cu alți ochi, în esență, însă tind să cred că este nevoie de o clasificare a acestora în două categorii mari: bisexuali reali și bisexuali închipuiți.Despre bisexualii reali nu sunt foarte multe lucruri de spus, asta pentru că termenul este destul de clar,  fiind vorba despre acei bărbați care se simt atrași atât de femei, cât și de bărbați, în aceeași măsură sau chiar disproporționat. Sunt bărbați care sunt atrași absolut în mod egal de ambele sexe, însă și mai mulți sunt cei care înclină mai mult către una din cele două categorii, însă fără a o neglija pe cealaltă, având raporturi sexuale frecvente pe „ambele maluri”. Am să merg pe stereotipuri și am să zic că majoritatea dintre ei au rol sexual ACTIV.

De asemenea, ar mai fi categoria bisexualilor închipuiți. Aici găsim, de principiu, o serie de homosexuali frustrați atât de mult de sexualitatea lor, întrucât decid să joace rolul bisexualului de serviciu. Fără a fi atrași sexual și de persoanele de sex opus, nu sunt puțini bisexualii închipuiți care mimează atracția față de femei, doar pentru a mai spăla din „rușinea” din mintea lor. Dar lucrurile nu se opresc aici. Ar mai fi o serie de bisexuali închipuiți formată din homosexuali care pretind acest lucru doar pentru a fi cool, pentru a deveni mai interesanți, mai atractivi, chiar dacă nu este cazul. Oricum, aceștia se văd cu ochiul liber, atât prin comportament, cât și prin lipsa de activitate în ambele „sectoare”. Să nu vă imaginați că cineva mai este bisexual dacă de 10 ani n-a mai atins femei, în modul sexual. E clar că nu poți fi bisexual la fără frecvență. De asemenea, am să revin cu stereotipuri și am să spun că majoritatea dintre ei au rol sexual PASIV, fie versatil.


Astfel, analizând jucatul de-a bisexualul, nu pot decât să spun că în mintea mea este conturat foarte precis bisexualul real, cel pe care-l admir în naturalețea lui, fără scenarii și prestații de aparență. Bisexualii reali sunt deliciul adevărat, nicidecum cei închipuiți, care oricum îmi crează o senzație de repulsie totală, de fals, de frustrare, iar astea nu pot atrage. Când vom înțelege că doar dacă suntem foarte naturali și ne acceptăm întâi noi, apoi ne vor accepta și alții?

Și pentru că spuneam că pentru unii e mumă, iar pentru alții este ciumă, să știți că sunt două păreri clar conturate asupra bisexualilor: unii sunt foarte excitați de ideea unui bisexual, pe când alții nu vor să audă de așa ceva. Ca orice lucru, bisexualii au avantaje și dezavantaje, iar unul dintre cele mai negative lucruri ar fi instabilitatea emoțională, atunci când sunt cu un bărbat ducând lipsa afecțiunii feminine, iar când sunt cu o femeie suspinând la o noapte petrecută alături de un alt bărbat.

9 comentarii:

alexanDRU spunea...

Cu un singur lucru nu sunt de acord si anume afirmatia conform careia un bisexual care nu a mai fost "de 10 ani" cu o femeie nu mai poate fi numit bisexual.
Am sa si argumentez: daca ma consider bisexual (pentru ca simt atractie fata de ambele sexe si nu pt. ca sa fiu cool :P ) si am o relatie cu o persoana, ma voi dedica acesteia si voi renunta astfel, la a mai avea relatii cu alte persoane (fie ele barbati sau femei). Nu inseamna ca daca nu "am mai atins" si o alta persoana, nu simt atractie fata de ea ci pur si simplu ca ma abtin de la a "o atinge", ca asa-i normal intr-o relatie.

Zic si eu...
Seara faina,
alexanDRU

Alex (admin) spunea...

Este clar că mă refeream la cei single, nu la cei care sunt în relații sau căsătoriți, că acolo avem deja alt subiect. Cu toate că și acolo avem cazuri atipice, despre care am să vorbesc în următoarea postare. E vorba chiar de o experință personală.

robertg spunea...

Zi-le dear, zi-le!

Alex (admin) spunea...

Doar câte puțin, că nu mai am timp ca altădată.

Anonim spunea...

e cel putin interesanta opinia asta un bisexual e un bisexual si gata. nu e nevoie sa dovedeasca ceva cuiva si personal nu prea accept si nici nu ofer opinii ce ar atinge orgoliul cuiva

andante spunea...

:) eu sunt bisexual convins fiindca am relatii sexuale atat cu barbati cat si cu femei si cu toate astea sunt pasiv :) E vreo problema?

Peter spunea...

La un moment dat, cum ai spus si tu, cu totii vom tinde mai mult spre una din parti. Totul depinde de cine iti ofera satisfactiile pe care le vrei.

alex spunea...

scurta satira asupra perceperii bisexualitatii: http://www.youtube.com/watch?v=t-4w6NqfLAc&feature=channel_video_title

pinguu spunea...

pff...şi ce frumoşi îs!:D

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki