luni, 31 octombrie 2011

Imagini ȘOCANTE. Ce pățești dacă ești gay în Africa.

Uitându-mă în jur, mi-e greu să cred că unii semeni de-ai noștri sunt oameni. Cruzimea ființelor umane, și vă rog să luați în seamă ironia, a ajuns la cote alarmante, iar aici nu vorbesc neapărat de românii noștri, cu toate că sunt sigur că și aici s-ar găsi câțiva deștepți dispuși să facă ceea ce veți vedea în materialul video, ci la situația din Africa. Este strigător la cer!

 Rămâi fără cuvinte dacă ai curiozitatea să afli ce pățesc unii semeni de-ai noștri, oameni cu suflet, cu sentimente, cu necazuri și bucurii, persoane ca oricare altele, dar care au avut neșansa să se nască în locul nepotrivit detaliului pentru care sunt judecați și omorâți, cu o orientare sexuală diferită de a majorității.

Ce urmează să vedeți nu mai are nevoie de cuvinte. Este absolut strigător la cer! Pentru asta ar trebui să se pornească războaie și să fie omorâți liderii care omoară la rândul lor persoane nevinovate, culmea, în numele religiei, nu pentru petrol, așa cum s-a întâmplat în Irak. Pe mine mă apucă tremuratul când mă uit de ce sunt capabili niște diavoli cu întruchipare umană.

Imagini absolut terifiante!12 comentarii:

Sergiu Anton spunea...

Ii multumesc lui Dumnezeu ca traiesc in Romania. Inca nu am auzit de cazuri grave la noi in tara. Multumesc prietenilor care ma sustin sa am o viata normala in Romania !

Bobo spunea...

Nu pot sa cred! Asa ceva nu exista! Aia nu sunt oameni, imi pare rau... nu-mi raspunde, stiu adevarul, dar ma mint ca nu e adevarat si ca e trucat totul. Dumnezeule!

Anonim spunea...

Ca bine i-au facut!Merita din plin!

Stoicescu A. spunea...

@Anonim

Ce inimă și câtă ură să ai în suflet ca să zici așa ceva. Ai curaj să te uiți în oglindă? Te mai ține pământul?

Anonim spunea...

La fel ti-as face si tie,n-avea grija!

Amedeox spunea...

Si de-asta nu dau bani pentru africa. Comentariul lui Anonim arata de ce Romania nu este mai breaza. Daca romanii nu invata respectul pentru cel de langa si autonomia individuala, nu vor fi nimic mai mult decat niste primitivi cu pretentii europene

Freija spunea...

Nu pot sa cred ca am vazut asta. Nu e prima data, insa. Acum cateva luni circula un filmulet unde cativa oameni erau arsi de vii pentru ca erau "vrajitori" dar erau in jungla. In mijlocul orasului se poate intampla asa ceva. De ce? Pentru ca ai alte preferinte sexuale decat gloata. Cat despre anonim, nu isi merita degetele opozabile.

Ella spunea...

Dar de unde stiti voi ca din cauza faptului ca e gay a fost omorat?

Eu!!!!!! spunea...

@Anonim :
FI-MI-AR SILA DE OAMENI CA TINE ANOMIM !!!!! da-ti-as cauciucuri in cap si mese si foc si tie.... ce sila mi s-ar face de mine daca as batjocori un om in asa fel !

Andreea spunea...

Exact, de unde stiti voi ca a fost ucis ca era gay si nu pt ca a ucis 100 bebelusi? Eh? rationalii lui peste prajit in ulei ranced.

Diana spunea...

Fie ca a patit asta datorita orientarii sexuale sau ale unor fapte (mai mult sau mai putin groaznice) din trecut mi se pare irelevant. Asta nu schimba cu nimic faptul ca acei oameni i-au facut ce i-au facut.

Roibu 001 spunea...

Eu unul am ramas socatt cand am privit doar inceputul.
Acum nu stiu cine imi poate spune unde a fost sufletul acelor oameni plini de cruzime? Dar oare au Suflet?
Sa fi Gay nu inseamna ca esti din alta Galaxie,nu inseamna c aPersoanele Gay nu au suflet,sentimente,dragoste, si ei sunt oameni.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki