luni, 10 octombrie 2011

Locuri de muncă pentru gay oferite de Grindr & Blendr

Membrilor comunității gay, dar și persoanelor gay-friendly, li se oferă noi oportunități în plan profesional. Cum ingeniozitatea demonstrată de-a lungul anilor de către homosexuali și bisexuali a dus la afaceri de succes, fie că vorbim de antreprenori sau angajați cu orientarea sexuală declarată sau nu, aceștia au făcut dintr-o banală obișnuință a oamenilor de mers la muncă o adevărată artă, aceasta din urmă fiind reprezentată de rezultatele muncii gay-iilor și bisexualilor. (pentru informații referitoare la locurile de muncă pentru gay citește întregul articol)


De fapt, pink economy, așa cum este denumit segmentul de economie animat de servicii adresate și dezvoltate în mod explicit persoanelor LGBT (lesbian - gay - bisexual - transsexual), este în creștere de la an la an în ciuda oricărei crize, multe din orașele lumii încercând de-a lungul timpului să atragă cât mai mulți turiști din acest segment. Printre cele europene am putea enumera Barcelona, care a devenit un al doilea Amsterdam al Europei, dar și Berlin, Budapesta, Praga, Viena, cât și multe altele.

Dar să revenim la locurile de muncă pentru gay, bisexuali, dar și gay-friendly despre care vorbeam la început. Cei de la Grindr (câteva cuvinte despre aplicația gay pentru iPhone, iPad, iPod, Blackberry și telefoane cu Android aveți aici) au dezvoltat o nouă aplicație pentru telefoanele inteligente, de data aceasta fiind vorba despre un social GPS straight, după modelul social GPS-ului gay numit Grindr.  Noua aplicație o găsiți pe site-ul Blendr (http://www.blendr.com/). Bineînțeles, aceasta poate fi folosită și de către gay, doar că ați putea să vă amestecați cu vecinii de bloc heterosexuali care n-ați dori să știe neapărat de dumneavoastră, chiar dacă în România aplicația încă nu este atât de populară, dar abia a fost lansată.

În fine! Dezvoltând această aplicație nouă, dar și deoarece Grindr devine tot mai popular printre homosexuali, sigur că e nevoie de oameni noi în echipă. Locurile de muncă sunt postate pentru Los Angeles, însă dat fiind faptul că munca în IT și Marketing poate fi făcută și de peste ocean, mă gândesc că n-ar fi rău nici câțiva români de-ai noștri să aplice, dacă se regăsesc în cerințele postate pe site lor.

Așadar, dacă cineva dorește să vadă o listă cu posturile disponibile, nu rămâne decât să intre pe site-ul Grindr, la rubrica JOBS (http://www.grindr.com/jobs/) și să vad cam ce-și doresc oamenii ăștia de la viitorii lor colegi.

Pentru a descărca aplicațiile Grindr sau/și Blendr, intră în magazinul tău virtual (Apple Store, Android Market sau BlackBerry AppWord) sau apasă pe icoanele de mai jos pentru a obține mai multe detalii în funcție de modelul terminalului tău:De asemenea, pentru a înțelege mai bine cum funcționează aceste aplicații vă invit să vizionați o scurtă întroducere a Blendr.1 comentarii:

JPTOMO spunea...

Android Gay Application Page

→→ENTER←←

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki