joi, 6 octombrie 2011

Welcome back!

Știu că nu am mai scris de foarte mult timp, cum la fel de bine știu că nici nu-mi pare rău, iar viața mea a decurs la fel de bine, poate chiar mai bine fără a interacționa cu mediul gay. Dacă stau să analizez atent, cred că mai discriminat și judecat mă simt de către homosexuali decât de prietenii mei str8, cu care lucrurile se derulează cu mult mai multă deschidere, cu mai mult calm și înțelegere. 


Acum, că lucrurile s-au mai așezat, iar vara s-a cam dus de o lună, am să-mi fac timp să revin pe blog cu ceva mai multe articole pe care deja mi le-am conturat cât de cât. Urmează o perioadă interesantă în care vor apărea pe blog-uri, iar pluralul nu l-am folosit întâmplător, diferite informații privind finanțările unor ong-uri ce se bat cu pumnul în piept că vor binele comunității, iar membri lor pozează în niște militanți pro-bono, mai să crezi că fac asta pe gratis, din pură pasiune. Adevărul? Cu siguranță nu e dat de aparențe.

De asemenea, voi vorbi sincer și dezinteresat despre Serile Filmului Gay, care tocmai se apropie, despre cum se dau premiile acolo, cum se fac diferite calcule în așa fel încât totul să iasă ca la carte, etc. Dacă până acum am tăcut, am făcut-o pentru că nu doream să duc în derizoriu anumite lucruri care păreau să aibă un viitor promițător, dar se pare că acestea devin un pericol pentru noi ca și comunitate. Excluzând asta, mie chiar nu mi se pare normal ca cineva să ne ia de proști, că nu este cazul.

În fine, nu am să continui prin a spune prea multe în avans, ci voi lăsa la analiza cititorilor materialele ce vor apărea la momentul potrivit, că prea am văzut/auzit prea multe ca să mai tac.

P.S Am pus poza cu vaca la munte pentru că mi se pare foarte tare imaginea. Câtă libertate să fii vacă, nu?

2 comentarii:

LunaSerene spunea...

Am doua motive sa te iubesc :))))
Unul e dat de prima parte a articolului; da, ai dreptate, mai discriminati suntem de catre gay; si doi, VACA! E geniala! :)))))

Alex (admin) spunea...

Iubește-mă astăzi, Iubește-mă mâine! :)))

Mă bucur că îți place vaca mea. Sau, mă rog, nu e chiar a mea, că altfel nu mai cumpăram eu lapte :))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki