miercuri, 2 noiembrie 2011

Elena Udrea - Pictorial TABU, Noiembrie 2011

Se pare că pictorialul pe care Elena Udrea l-a avut pentru revista TABU a pus presa din România pe jar, iar adversarii politici n-au pierdut ocazia de a o ataca pentru gestul ei. Toate ziarele și revistele vuiesc în urma acestei mișcări mondene făcute de către ministrul de la Dezvoltare Regională și Turism, ajungând să fie un subiect de maximă importanță.

Pentru cei care nu știu, Elena Udrea a pozat pentru revista TABU, într-un pictorial în care a fost pe rând Cleopatra, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher și Madonna, unele dintre cele mai celebre femei pentru caracterul lor puternic. Revista a început să fie distribuită începând de astăzi, 2 Noiembrie.Odată cu aceste poze, ministrul Elena Udrea a acordat și un interviu în care vorbește foarte deschis despre viața sa privată, cum s-a căsătorit cu Dorin Cocoș, care este motivul din cauza căruia amână aducerea pe lume a unui copil, dar și despre posibilitatea unui prim-ministru sau președinte femeie în România, provocându-i astfel pe deloc puținii misogini din România la un exercițiu de gândire.

Nici subiectul tocurilor nu a fost neglijat, aceasta declarând că poate munci 12-14 ore pe zi, pe tocuri, fără ca acest lucru să o facă să devină bărbat sau fără a mai ajunge și la coafor, în ciuda preconcepțiilor din țara noastră.

Pozele finale le găsiți în revista TABU, în acest moment fiind disponibile pe internet doar câteva dintre momentele surprinse la making of, pe care le puteți vedea în continuare:


Curioși din fire, mulți jurnaliști specializați pe nuanțe politice le-au cerut celor de la TABU informații despre cum s-a comportat Elena Udrea la această ședință foto, cât și la interviu, dat fiind faptul că este vorba de un material monden, nu unul axat pe politică.

Astfel, directorul editorial al revistei TABU, Dan Silviu Boerescu a declarat că Elena Udrea „s-a purtat absolut normal, aşa că am scăpat de stereotipurile legate de ea pe care le aveam adânc încrustate în minte"

Totuși, Elena Udrea nu este străină de ședințele foto pentru publicațiile mondene, în anii 2007 și 2009 fiind ținta reflectoarelor revistei The One.Considerați că este oportun ca un ministru al României să pozeze în reviste mondene?

1 comentarii:

eskarina spunea...

e oportun doar daca pictorialul sprijina o cauza- cum ar fi in cazul de fata ...sa accepte romanasii ca femeile pot fi puternice si pot detine functii cheie intr-o societate

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki