sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Fotbalist: Sunt gay, recunosc. (video)

Fotbalistul nord-american David Testo (30 de ani), legitimat până acum o lună la echipa canadiană Montreal Impact, a recunoscut într-un interviu că este homosexual, cu riscul de a-şi termina cariera sportivă. Testo a fost declarat în 2009 cel mai bun fotbalist din liga nord-americană de fotbal, NASL.

"Sunt gay, recunosc. Acest lucru nu are nici o legătură cu talentul meu de jucător. Cred că poţi să fi homosexual şi în acelaşi timp un bun jucător de fotbal. Regret sincer că nu am spus asta mai devreme. M-am luptat toată viaţa cu asta, toată cariera mea. Să duci o viaţă de sportiv profesionist şi să fii şi gay este incredibil de dificil. Este ca şi cum ai purta un secret ascuns într-o valiză fără ca niciodată să fii tu însuţi. Acest lucru te goleşte de energie, îţi afectează performanţa, modul de a juca", a declarat David Tresto pentru CBS Radio Canada.


Testo, originar din Carolina de Nord, a mai spus că regretă faptul că nu a făcut acest anunţ acum doi ani, cînd a primit titlul de MVP, când ar fi dorit să-i mulţumească partenerului său pentru sprijin.

Interviul integral îl puteți urmări în materialul video ce urmează, material în care David Testo vorbește 20 de minute despre orientarea lui sexuală. De asemenea, el declară faptul că familia, prietenii și colegii lui de echipă știau că este gay, însă acest lucru nu era public, iar acum a simțit să spună asta în mod deschis.

Mai multe informații găsiți în interviu. Merită văzut integral.
0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki