luni, 7 noiembrie 2011

Helanca revine la modă - sugestii pentru o ținută cool

Odată cu moartea lui Steve Jobs se pare că a revenit moda la clasica helancă, vânzările pentru aceasta crescând simțitor în ultima vreme. Ce-i drept, fiind deja toamnă în toată regula și vremea ne cere să ne acoperim trupurile. Acestea fiind zise, m-am gândit că ar fi bine să vă prezint câteva moduri în care vă puteți asorta o helancă, așa cum le-am găsit pe site-ul GQ.

Helăncile prezentate sunt accesibile nu foarte multora dintre noi, acestea având prețuri între 90 și 1550 de dolari. Scump, nu? Totuși, am convingerea că cei din industria modei vor valorifica momentul punând pe piață articole similare, însă accesibile și muritorilor de rând.


Totuși, chiar și puloverele pot avea formă de helancă, după cum deja știm, chiar dacă de obicei, atunci când ne referim la helanca de tip clasic, aceasta trebuie să aibă, prin definiție, țesătură sintetică supraelastică. Iarna, aceste pulovere sunt nemaipomenite, protejându-ne gâtul de frig și de răceală.Bine, acum nu vă așteptați ca tuturor să ne stea la fel, că ăstuia din imagine și un sac de rafie dacă-i pui în cap, tot îi stă bine, mai ales la privirea pe care o are, dar nu ne limităm la atât. Barba lui, pana corbului! :)))


0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki