joi, 3 noiembrie 2011

It`s my life (poveste reală)

Să vă povestesc ce am pățit weekend-ul trecut, că e foarte interesant. Nu a durat mult, însă fază mi s-a părut de reținut. Eram în club cu mai multă lume, printre care prieteni, prietene și colege de facultate, dar și ceva iubiți/iubite ale unora. Până aici totul ok. Dansăm, ne distrăm, ne împrietenim și cu „aducțiunile” fiecăruia, iar la un moment dat iubitul unei colege de facultate îmi spune, zâmbind, dar oarecum serios: „Vezi că ne supărăm. Te cam uiți după băieți...”, ceea ce era și adevărat, că la ce bunoci erau în jur, chiar nu avea rost să mă abțin și nici nu mă uit după gagici doar că așa vrea unul sau altul. Oricum acasă tot singur mă duc, măcar să privesc e voie ;)Bineînțeles, spontan cum sunt de obicei, nu am întârziat să reacționeaz: „Mă uit după ce vreau eu, că doar e viața mea, nu?”, zâmbind puternic. Bineînțeles, la așa ceva nu a mai avut ce să conteste și a zâmbit dând din cap a aprobare.

Cum nu-mi place să las lucrurile neterminate, în timp ce tipul clătina din cap a aprobare mi-am zis că e nevoie de o completare, ceea ce am și făcut, zicându-i la fel de zâmbăreț „Și nah, vorba melodiei care tocmai a trecut -It`s my life / It's now or never / I ain't gonna live forever- ”.

Bineînțeles, nici de această dată nu mi-a putut zice nimic contra, mai ales că în urmă cu 3 minute trăia la maxim melodia respectivă, la fel cum o făceam și eu. A acceptat și am continuat distracția înțelegându-ne la fel de bine ca înainte.

Cu alte cuvinte, nu se supără mama că mi-o trag cu bărbați și se supără alții cu care n-am nicio legătură, de parcă mi-ar cumpăra ei prezervative sau lubrifiant.


0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki